براتون آموزش این کلوچه سیب و دارچین خوشمزه را آوردم و پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید که خیلی خوشمزه ست و بافت خیلی نرمی هم داره!

مواد لازم برای تهیه کلوچه سیب و دارچین

  • تخم مرغ درشت ۱ عدد (وزن تخم مرغ با پوست ۷۰ گرم)
  • شکر ۱/۲ پیمانه (۱۱۰گرم)
  • روغن مایع ۱/۳ پیمانه (۷۰ گرم)
  • ماست ۱/۳ پیمانه (۸۰ گرم)
  • آرد قنادی ۲ پیمانه (حدود ۳۰۰ گرم)
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری (۵ گرم)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

برای مواد میانی

  • سیب پوست گرفته و رنده شده ۲ عدد
  • شکر دو قاشق غذا خوری سرپر (۴۰ گرم)
  • پودر دارچین یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کلوچه سیب و دارچین

طرز تهیه کلوچه سیب و دارچین

تمام مواد را از نیم ساعت قبل در محیط آشپزخونه قرار بدید.

برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن خوب خوب بزنید تا کاملا سفید و کشدار و حجیم شود.

سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و دو سه دور فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در ادامه آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم به مواد در چند مرحله اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی شکل بگیره.

خمیر را ورز ندین آرد هم حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم نیاز میشه سعی کنید آرد زیاد به خورد خمیر ندین و لطافت خمیر را ازبین نبرید.

سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید. (چون خمیر چسبنده و نرمه)

بعد از استراحت از خمیر گوله های ۵۰ گرمی بردارین وسطش از مواد میانی قرار بدین گرد و کمی پهن کنید و در سینی بچینید.

برای رومال کلوچه هم یک عدد زرده تخم مرغ و ۱ قاشق چای خوری اندازه گیری پودر دارچین را مخلوط کنید و رومال کنید.

دمای فر برای فرهای گازی ۱۷۰ درجه سانتی گراد هست و مدت زمان پخت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.

برای فرهای برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد بزارید.

کلوچه ها زیاد در فر نمونه وگرنه خشک میشه همین که زیرشون رنگ گرفت و پخته شدن کافیه بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چک کنید. برای خوشرنگ شدن کمی روی کلوچه ها را گریل کنید.

وقتی کلوچه ها از فر بیرون اومد زیاد در مجاورت هوا نمونه چون خشک میشه باید بعد ازچند دقیقه در ظرف در بسته نگهداری کنید.

برای مواد میانی دو عدد سیب را رنده بزنید به همراه شکر روی حرارت ملایم قرار بدین تا زمانی که سیب ها کاملا پخته نرم وآبش کشیده بشه اگر سیب ها سفت هستن کمی آب هم اضافه کنید در نهایت دارچین وبه دلخواه گردوی ریز خرد شده هم می تونید اضافه کنید. آب سیب ها که کشیده شد شعله را خاموش کنید و بزارید کنار تا خنک بشه.