کرپ سوزت یکی از دسرهای خوشمزه فرانسویه. نازکه و میتونید هم ساده میل کنید هم با شکلات صبحانه و انواع کرم‌ها و میوه و هم با مربا و کره.

کرپ سوزت همچنین یه گزینه عالی برای صبحانه و عصرانه هست. کرپ سوزت یه کرپ غرق شده در سس پرتقال و کره و شکر کاراملیه. نگم براتون از عطرش و لطیف بودنش و طعم فوق‌العادش. امیدوارم درست کنید و خشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کرپ سوزت فرانسوی

برای تهیه کرپ

  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • کره آب شده ۳۰ گرم
  • شیر هم دمای محیط یک پیمانه
  • وانیل کمی
  • آرد یک پیمانه سرخالی

برای تهیه سس پرتقال

  • شکر یک سوم پیمانه
  • آب پرتقال تازه یک پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • آب نصف یه لیمو ترش تازه
  • رنده پوست پرتقال به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ سوزت فرانسوی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه کرپ سوزت فرانسوی یک دسر خوشمزه و شیک و مجلسی
برای شروع ابتدا شیر، شکر، وانیل، تخم مرغ و کره آب شده رو بریزید داخل کاسه و با همزن دستی بزنید تا یک دست بشه.

درآخر آرد رو کم کم الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. غلظت مایه کرپ سوزت باید از ماست همزده کمی رقیق تر بشه.

بعد از مایه کرپ یه ملاقه بردارید و بریزید مرکز تابه و تابه رو تکون بدید تا مایه کرپ یکدست و نازک کف تابه پهن بشه.

البته تابه رو از قبل بذارید رو حرارت متوسط تا فقط گرم بشه، نیازی همبه چرب کردن تابه اصلا نیست.

کنارش بمونید و به محض اینکه رنگ گرفت با لیسک خیلی آروم از کناره جدا کنید و برگردونید و بذارید اون سمتشم سرخ بشه.

بعد همون جور داغ داغ چهار تا بزنید و بزارید کناری. من با این مقدار مواد و با تابه به قطر تابه ۲۲ سانتی‌متر تونستم ۷ عدد کرپ درست کنم.

کرپ ها آماده‌ست. میتونید لای کرپها رو نوتلا، کره و مربا، میوه یا هر کرمی که دوس دارید بزنید و تا کنید و نوش جان کنید.

برای تهیه کرپ سوزت به سس پرتقالی نیاز داریم.

برای تهیه سس پرتقال ابتدا شکر رو بریزید داخل تابه و بذارید رو حرارت ملایم و اصلا هم نزنید، فقط تابه رو تکون بدید تا شکر کاملا ذوب و کاراملی بشه.

حواستونم باشه نسوزه چون که کارامل تلخ میشه.

بعد اینکه شکر کاملا ذوب شد، سپس آب پرتقال تازه و آب لیموترش رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.

اول کارامل سفت میشه ولی بعد کمی جوش ریز زدن دوباره حل میشه.

کمی رنده پوست پرتقال هم بهش اضافه کنید و بعد اینکه کارامل حل شد بهش کره رو اضافه کنید.

کره که ذوب شد سپس کرپ های تا شده رو بچینید داخل سس پرتقالی کاراملی و بدارید روی حرارت ملایم و اجازه بدید باز ده دقیقه دیگه ریز جوش بزنه و کرپ ها سس رو جذب کنن و بعد نوش جان کنید.

نگم از طعم و مزه و عطر بینظیرش.

دستور پخت‌های پیشنهادی: