كرپ (Crêpe) نوعی نون شيرين فرانسويه. معنی واژه کرپ در لاتين برابر با پيچاندن یا رول کردنه. طرز تهیه کرپ خیلی ساده هست و شباهت زیادی به پنکیک داره و کمتر از 20 دقیقه آماده میشه. اگه به فکر یه عصرونه، صبحونه یا میان وعده ساده، سریع، متفاوت و هیجان انگیز هستید، حتما این کرپ ساده رو امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه کرپ فرانسوی و خوشمزه

  • تخم‌مرغ دو عدد
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • کره آب شده 25 گرم
  • آرد نصف لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • نمک به اندازه نوک قاشق غذاخوری
  • وانیل به اندازه نوک قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد اولیه و با توجه به پيمانه‌تون بين 6 تا 8 تا كرپ می‌تونید درست کنید.


طرز تهیه کرپ ساده

مرحله اول، آماده کردن مایه کرپ

برای شروع تخم‌مرغ‌ها رو بشکنید و با همزن کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط بشن، سپس شکر رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا شکر دز تخم‌مرغ حل بشه.

طرز تهیه کرپدر ادامه نمک و وانیل رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. سپس کره آب شده رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به یک ترکیب یکدشت از مواد برسید.

کرپ ساده و خوشمزه

در ادامه آرد رو که الک کردید طی دو مرحله به مواد اضافه کنید مایه کرپ رو خوب هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط بشن.

دستور پخت کرپ

سپس شیر رو طی سه مرحله به مایه کرپ اضافه کنید و خوب مواد رو هم بزنید.

آموزش تصویری پخت کرپ

نکته‌ای که خیلی مهمه اینه که مایه کرپ باید کاملا صاف و یکدست باشه، پس لازمه که آرد رو از قبل حداقل یک مرتبه الک کنید.

نکات پخت کرپ


مرحله دوم؛ پخت کرپ

برای پخت کرپ از ماهیتابه نچسب استفاده کنید. خیلی مهمه که ماهیتابه رو به خوبی داغ کنید، وقتی که به اندازه کافی داغ شد، به اندازه دلخواهتون از مایه کرپ كف ماهیتابه بريزيد. سپس تابه رو بچرخونين یا می‌تونید با پشت ملاقه مقداری کرپ رو پهن کنید تا به ضخامت مناسب برسه.

تا وقتی که کرپ شروع به حباب زدن کنه باید صبر کنید.

فوت و فن های پخت کرپ

وقتی که شروع به حباب زدن کرد یعنی وقت برگردوندن کرپه. کرپ رو برگردونید تا سمت ديگه طلایی شه. وقتی که طلایی شد، یعنی كرپ آماده شده.

کرپ برای صبحانه

به همين ترتيب بقیه‌ی نان كرپ‌ها رو هم آماده کنید.


مرحله سوم؛ سرو و تزئین کرپ

وقتی که کرپ آماده شد می‌تونید با موادی كه دوست داريد سرو کنید.

کرپ با نوتلا

مثلا سس شکلات، شكلات صبحانه (نوتلا)، عسل، خامه یا با ميوه‌های دلخواه خودتون سرو و تزئینش کنید.

تزئین کرپ

نکته مهم: کرپ حتما باید نازک باشه.

فرق کرپ با پنکیک تو ضخامت و غلظت مواده.  ضخامت و غلظت مواد تو پنكيک بيشتر از کرپه و در دستور پنکیک از آرد بيشتری استفاده ميشه.

اگه دوست دارید کرپ شیرین‌تر باشه می‌تونید از 3 قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.کرپ فرانسوی اصل

نوش جان.


فیلم آموزش طرز تهیه کرپ فرانسوی ساده و خوشمزه

 

دستور پخت‌های پیشنهادی:

Rate this post