کوفته ریزه با رب انار یه خورش فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ و لعاب هست که اگه یا بار درست کنید احتمالا جز غذاهای مورد علاقه تون میشه. طعم ملسی داره و ترشی غذا بستگی به طعم رب اناری که استفاده می کنید داره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. برای درست کردن کوفته ریزه با رب انار خوشمزه احتیاج به مواد زیر داریم.
مواد لازم برای تهیه کوفته ریزه با رب انار
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده داریم
- یک عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده
- سه قاشق گردوی آسیاب شده
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق آرد سوخاری
- یک قاشق غذا خوری رب انار
- کمی نعنا خشک
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- فلفل قرمز به مقدار لازم
دستور پخت کوفته ریزه با رب انار
برای درست کردن کوفته انار و گردو همه مواد اولیه رو با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم.
در ادامه کوفته های به اندازه گردو درست میکنیم و میگذاریم یخچال به مدت یک ساعت تا خودش رو بگیره.
سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم، روغن که داغ شد کوفته رو توش سرخ میکنیم و کنار میزاریم.
برای درست کردن سس کوفته تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو رنده درشت کرده یا نگینی خرد می کنیم و سرخ میکنیم.
وقتی که پیاز سرخ شد نصف لیوان گردوی خرد شده اضافه میکنیم و با گردو تفت میدیم. سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی و یکی دو قاشق رب انار رو باهاش یک تفت داده بعد از تفت یک لیوان آب و نصف لیوان آب انار طبیعی و نمک و فلفل اضافه میکنیم و درش رو میگذاریم.
وقتی که سس جوش اومد، کوفته ها رو به آرومی بهش اضافه میکنیم و درش رو گذاشته و شعله رو کم میکنیم. حدود چهل دقیقه تا یک ساعت زمان میدیم تا بپزه و به روغن بیفته. سپس با یک کته نرم و خوشمزه میل کنید. نوش جان
نکات مهم تهیه کوفته ریزه با رب انار
- خورشت کوفته ریزه با رب انار به دلیل رب انار کمی ترش مزه هست. اگه ترش مزه دوست ندارید اواخر پخت یک قاشق شکر بزنید.
- گردویی که داخل سس می ریزید آسیاب نکنید فقط ریز خرد کنید تا زیر دندون بیاد.