کوفته مرغ ترش گیلانی یه غذای خوشمزه گـیلانـی که هــر چـی از خــوشمزگیش بــگم کمه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ ترش گیلانی

  • مرغ چرخ کرده (ترکیب سینه و ران) ۴۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری سرپر
  • گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم
  • دارچـین نصف قاشق چـایـ خوری
  • پـاپـریکا یک قاشق مـربـاخـوری
  • گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد
  • رب انار ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۲ عدد
  • پـودر سیر یک قاشق چایخوری
  • سبزی معطر خشک (نعناع و گشنیز و چوچاق) ۱ قاشق غذاخوری سـرپـر
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • آب یـخ دو لـیوان
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه کوفته مرغ ترش گیلانی

طرز تهیه کوفته مرغ ترش گیلانی

برای شروع اول از هـمه مـرغ چـرخ کنید یـا داخـل غذاسـاز بـریزید پـوره کنید نمک، فلفل، دارچین، پاپریکا، پودر سیر همراه زعفران و نشاسته ذرت و یک عدد پیاز رنده زده که آبش گرفتید خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد دستتون بـه آب بزنید کوفته های اندازه گردو درست کنید و یک ساعت داخل یخچال بزارید.

تـا اسـتراحت ڪردن کوفته های مرغمون بریم سسشو درست کنید پیاز دوم رنـده درشت بزنید داخل تـابه بدون روغـن یـه تفت کوچیک بدید گـردو که خـوب چرخ شده یا سابیده شده که حالت خـمیری داره اضافه کنید چنـد دقیقه تفت بدید بعد گـوجه رو که رنـده ریز زدید یا همون پوره کردید اضافه کنید و خـوب مخلوط کنید بعد رب انار و سبزی معطر و آب یخ اضافه ینید اجازه بدید روی شعله خیلی کم جوش ریز بزنه.

کوفته هامون داخل تابه همه طرفش خوب سرخ میکنیم و به سس در حال جوش اضافه میکنیم نمک خورشت اندازه میکنیم چهل و پنج دقیقه الی یک ساعت روی شعله خیلی کم بمونه تا گردو روغنش کامل پس بده و سس رقیقی داشته باشید.

اگه سبزی چوچاق ندارید همون گشنیز و نعناع کافیه اگه خشک نداشتید یک قاشق سرپر چرخ کرده یا خیلی ریز خرد شده بریزید سـعی کنید از پـودر سـیر اسـتفاده اگـه نـداشـتید یک حـبه سـیر کافیه اگـه زیـاد بـزنید عـطر و طـعم خـوبـی نـخواهد گـرفت مـیتونـید برای روش دو عـدد گـوجه چهار قسمت کنید سرخ کنید بزارید چـون تـو دسـتور اصلی هست من چون دوست نـداشتم نـریختم.