کتلت آبدار گیلانی یه کتلت خـیلی خوشمزست که بهتر گوشتش از سیب زمینی بیشتر باشه. پیشنهاد می کنم که یک بار هم کتلت رو به این روش درست کنید. امیدوارم که مورد پسندتون قرار بگیره.

مــواد لازم برای تهیه کتلت آبدار گیلانی

  • گـوشت چرخ کرده سیصد گـرم
  • سیب زمینی دو عـدد مـتوسط
  • پـیاز یک عدد مـتوسط
  • آرد نـخودچـی یک قاشق غذاخوری
  • رب گـوجـه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • پـیاز کوچیک برای سس یک عدد
  • زعـفران سه قاشق غذاخوری
  • تخم مـرغ یک عـدد
  • آب لـیمو ترش دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • دارچین نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کتلت آبدار گیلانی

طرز تهیه کتلت آبدار گیلانی
برای شروع ابتدا سـیب زمینی و پـیاز رنـده ریـز بـزنید و خـوب فشار بـدید تا آبی نمـونه.

گـوشت رو به اضافه کنید و ادویه جات رو همراه یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و ده دقیقه خوب ورز بدید.

بـه مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه ها خوب به خورد هم بـره.

کتلت ها رو به صورت کوچیک و گرد فرم بدید و سرخ کنید.

یک عدد پیاز کوچیک رنده بزنید تفت بدید یک قاشق غذاخوری رب گوجه رو اضافه کنید تفت بدید چند دقیقه تا رنگ رب باز بشه و یک استکان آب گرم اضافه کنید.

به سس نمک، فلفل و دارچین بزنید زعفران و آبلیمو اضافه کنید. اجازه بدید چند قل زد کتلت هارو داخلش بزارید.

کتلت ها رو زیر و رو کنید تا سس به خورد کتلت بره ده دقیقه زمان کافیه و بعد خاموش کنید.

برای دورچینش سیب زمینی و گوجه سرخ کرده آماده کنید. آب بیشتر از مقدار دستور نریزید و بیشتر از ده دقیقه هم جوش ریز نزنه چون کتلتتون وا میره داخل سس.