گوبولی مرغ یـه غـذای خـوشمزه و لـذیـذ که برای تنوع دادن به برنامه غذایی روزانه عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مــواد لازم برای تهیه گوبولی مرغ

  • بــرنج ســه پــیمانـه
  • مـرغ بــه مــیزان دلــخواه
  • نــخود پـخته یک لــیوان
  • پــیاز چـهار عـــدد
  • مـیخک دو عـدد
  • دانــه گـشنیز نصف قاشق چای خوری
  • چوب دارچین دو عـدد یا پودر دارچین
  • بـرگ بـو سه عـدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه بـه مـیزان لازم
  • زعـفران بـه مـیران دلـخواه
  • کشمش دو سـوم لیوان

طرز تهیه گوبولی مرغ

طرز تهیه گوبولی مرغ

اول از همه بـرنج بشورید اجازه بـدید دو سـاعـتی بـمونـه.

مـرغ رو به هـمراه ادویـه ها و پـیاز اول بزارید کامل بـپزه آب زیـادی زمـان پخت بریزید چـون آب مـرغ نـیاز داریم.

نـخودی که از شب قبل خـیس کردید همراه کمی زردچـوبه و فلفل بزارید کامل پخته بشه.

بـعد پـخت مـرغ اونو از آب جدا کنید آب مـرغ از صافی رد کنید کنار بزارید.

داخل قابلمه ای دومـین پیاز خـرد کنید با کمی روغـن و زردچـوبه تفت بدید نیاز به سرخ کردن کامل نداره سبک بشه کافیه.

بـعد از سبک شدن پـیاز بـرنج از قبل خیس داده رو اضافه کنید و آب مرغی که از صافی رد کردید آب مرغ باید دو بند انگشت روی برنج بگیره.

بهم بزنید در قابلمه رو بزارید یکی دوبار فواصل پخت بهم برنید آبش کامل کشیده شد برنج وسط قابلمه جمع کنید وسط برنج حفره ایجاد کنید زعفران بریزید و درب قابلمه دمکنی بزارید و زیر قابلمه شعله پخش کن اجازه بدید چهل و پنج دقیقه دم بکشه.

داخل تابه ای دو عدد پیاز بزرگ خلالی خرد کنید با کم روغن زردچوبه تفت بدید سبک و طلایی بشه بعد نخود پخته اضافه کنید کشمشی که از قبل شستید خشک کردید اضافه کنید زعفران و یک قاشق چای خوری سرخالی پودر دارچین بزنید چند دقیقه تفت خرد کنار بزارید.

داخل تابه دیگه سیب زمینی هایی که مکعبی خرد کردید سرخ کنید کنار بزارید و مرغ های که پختید داخل همون تابه سرخ کنید.

در پایان داخل ظرف سروتون برنج وسط بریزید دو طرفش حشو بریزید و سیب زمینی و مرغ هم وسط قرار بدید بعد نوش جان کنید.