کتلت دل مرغ یکی از غذاهای خوشمزهایه که با دل مرغ میشه درست کرد. این کتلت یا کوکوی دل مرغ خوشمزه طرز پخت راحتی داره و میتونید تو مدت زمان کوتاهی آمادهش کنید و همچنین غذای کم هزینهای هست. در ادامه با دستور پخت کتلت دل مرغ مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کتلت دل
- دل مرغ 350 گرم
- ماست دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- سیر دو حبه
- آرد سفید چهار قاشق غذاخوری
- آویشن نصف قاشق چایخوری
- پونه کوهی یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز پخت کتلت دل مرغ مرحله به مرحله
مرحله اول، پاک کردن دل مرغ
برای شروع ابتدا دل مرغ رو خوب بشویید.
قسمت سفید بالای دل مرغ رو با چاقو جدا کنید.
بعد از جدا کردن قسمت سفید، دل مرغ رو دوباره بشوریید تا کاملا تمیز بشه.
مرحله دوم، خرد کردن دل مرغ
در این مرحله دل مرغ رو با چاقو به صورت خیلی ریز خرد کنید.
مرحله سوم، آماده کردن مایه کتلت
دل مرغ خرد شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس نصف قاشق چایخوری آویشن، یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و کمی هم نمک، دو قاشق غذاخوری ماست و یک عدد تخممرغ رو اضافه کنید.
سپس دو حبه سیر رو هم ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید تا کامل با هم مخلوط بشن.
سپس روی ظرف رو بپوشونید و به مدت دو ساعت داخل یخچال بذارید و بهش استراحت بدید.
بعد از گذشت دو ساعت مواد رو از یخچال خارج کنید و حدود سه تا چهار قاشق غذاخوری آرد سفید به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم، سرخ کردن کتلت
یک تابه رو روی حرارت بذارید تا داغ بشه. سپس مقداری روغن مناسب برای سرخ کردن داخل تابه بریزید و زمان بدید تا روغن هم داغ بشه.
مقداری از مواد رو با استفاده از یک قاشق داخل روغن بریزید و با قاشق بهش فرم بدید.
سپس درب تابه رو بذارید و روی حرار ملایم حدود یک ربع زمان بدید تا آروم بپزه و مغزپخت بشه. درب تابه روحتما ببندین تا مغز پخت بشه.
بعد از گذشت یک ربع، کتلتها رو برگردونید و دیگه درب تابه رو نذارید. حدود ده تا پانزده دقیقه زمان بدید تا طرف دیگه کتلتها هم برشته بشه. همه مواد رو به همین صورت درست کنید.
بعد از سرخ شده کتلتها رو به دلخواه داخل دستمال بذارید تا کمی روغنش گرفته بشه. سپس به همراه گوجهفرنگی و خیار شور خرد شده به همراه هر نونی که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.