کیک کوستبک یک کیک خاص و خوشمزه هست که کمتر شناخته شده. امیدوارم که دزست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. پیمانه استفاده شده لیوان دسته دار فرانسوی استاندارد.

مواد لازم برای تهیه کیک کوستبک

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1.5 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه شیر
  • 1 قاشق چایخوری روغن
  • 2.5 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
  • 2 پیمانه آرد (الک شده)
  • 1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)
  • 1 بسته وانیل (5 گرم)

مواد لازم برای خامه

  • 1 بسته کرم اوله یا خامه (109گرم)
  • 2 بسته کرم شانتی یا پودر خامه (150 گرم)
  • 2.5 پیمانه شیر
  • نصف پیمانه شکلات چیپسی
برای خیس کردن کیک
  • نصف پیمانه شیر

مواد رویی

  • 3 تا 4 عدد موز

دستور پخت کیک کوستبک

طرز تهیه کیک کوستبک خوشمزه با طعمی متفاوت
برای تهیه کیک، تخم مرغ و پودر قند رو بزنید تا سفید بشه و کف کنه. بعد، شیر و روغن رو اضافه و به هم زدن ادامه بدید. پودرکاکائو، آرد الک شده، بیکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و برای آخرین بار هم بزنید. مواد رو داخل قالب مستطیلی که با روغن چرب کردید بریزید. بعد بزارید توی فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه تا بپزه.

تا کیک داره اماده میشه کرم اوله، کرم شانتی و شیر رو میزنی تا فرم بگیره، روی کرم رو با سلفون بپوشون و بزار توی یخچال.

کیک پخته شده رو از فر در بیارید و بذارید خنک بشه. بعد از اینکه کیک خنک شد، روی کیک رو یه لایه ی نازک برش بدید و کیکای برش داده رو پوره کنید و کنار بذارید تا بعد روی کیک بریزید.

تمام قسمت های کیک رو با شیر مرطوب کنید، موز خرد شده رو روی کیک بچینید. خامه رو از یخچال در بیارید و شکلات چیپسی رو اضافه و خوب مخلوط کنید.

بعد خامه رو روی موزها بریزید و به صورت یک نواخت پخش کنید.

بعد کیک پوره شده رو روش بریزید، تمام قسمت های کیک رو باید بپوشونه، کیک رو حداقل 4 تا 5 ساعت توی یخچال بزارید تا استراحت کنه، سپس از یخچال خارج کرده و هر طور که دوست دارید تزئین کنید.

نوش جان


روش دوم طرز تهیه کیک کوستبک (KÖSTEBEK PASTA)

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار

مواد لازم برای کیک:

  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • نصف لیوان روغن‌مایع
  • 1 لیوان شیر
  • 2 تا 3 قاشق‌غذاخوری پودرکاکائو
  • 1 پاکت بکینگ‌پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • 2 لیوان آرد

طرز تهیه کیک:

تخم‌مرغ و شکر را داخل ظرفی ریخته با دور تقریباً تند هم بزنید. وقتی رنگش روشن شده و کف کرد شیر و روغن‌مایع را اضافه کرده کمی هم بزنید. آرد، بکینگ‌پودر و پودرکاکائو را با الک کردن اضافه کنید و هم بزنید.

مواد کیک را داخل ظرف پیرکس چرب شده بریزید‌.(یا هر نوع قالب دیگه هم میشه سایز حدود 30×40) داخل فر 175 درجه از قبل گرم شده بپزید‌. (حدود 40 تا 50 دقیقه، با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید.)

مواد دیگر:

  • 3 تا 4 عدد موز
  • 2 پاکت کرم شانتی (150 گرم)
  • 2 لیوان شیر
  • نصف استکان پودر نارگیل (یک چهارم لیوان)
  • نصف استکان چیپس شکلات (یک چهارم لیوان)

طرز تهیه:
شیر سرد و پودر کرم شانتی را هم بزنید تا فرم بگیرد.(به جای شیر و پودر کرم شانتی میتوانید از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید) پودرنارگیل و شکلات را اضافه کرده هم بزنید. تا وقتی کیک را حاضر می‌کنید داخل یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای گاناش شکلاتی:

  • 200 گرم خامه صبحانه
  • 150 گرم شکلات

طرز تهیه:
خامه را بدون جوشاندن گرم کنید. از روی اجاق برداشته شکلات را اضافه کنید. تا وقتی شکلات آب شود هم بزنید. سس شکلاتی حاضر است.

طرز تهیه:

کیک خنک شده را از اطراف بصورت قاب برش دهید‌. قسمت داخل آن را با قاشق بردارید بصورتیکه زیاد عمیق نباشد. سپس با شیر همه قسمت‌های کیک را خیس کنید. گاناش شکلاتی حاضر شده را روی آن بریزید. سپس برش‌های دایره‌ای موز را روی آن بچینید. و سپس کرم شانتی را بصورت یکدست با لیسک روی آن پخش کنید. و در آخر کیکی را که از وسط آن با قاشق جدا کرده بودید خرد کرده و روی آن بریزید. 4_3 ساعت داخل یخچال استراحت دهید. سپس برش داده و بصورت دلخواه تزیین کنید.

نوش جان