این کیک پاریس برست فرانسوی رو از دست ندید. یه طعم بی نظیر و فقط باید امتحان بشه!

مواد لازم برای تهیه کیک پاریس برست فرانسوی

مواد خمیر

  • ۸۰ گرم کره
  • نصف لیو‌ان شیر
  • نصف لیوان آب
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ قاشق چای خوری)
  • ۱ لیوان آرد
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۶۰ گرم پرک بادام
  • مارمالاد توت فرنگی

دستور پخت کیک پاریس برست فرانسوی

طرز تهیه کیک پاریس برست فرانسوی

مواد کرمی وسطش

داخل رسپی اصلی از ۲ بسته پودر paradies creme و ۶۰۰ میلی لیتر خامه رقیق ‌استفاده شده که تو ایران نیست و من دستور خانگیشو براتون میزارم ولی مارک پودینگ فوری که تو ایران موجود داریمو در ادامه طرز تهیه تو ادامه رسپی مینویسم.

مواد کرمی خانگی که علاوه بر دستور خودم براتون گذاشتم

  • ۲ لیوان شیر
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ فنجان چایخوری شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی)
  • ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری معادل ۱ ق چ
  • ۱ بسته ۷۰ گرمی پود کرم شانتی و یا پودر خامه (و یا جایگزین خامه قنادی فرم گرفته)

برای تهیه مو‌اد کرمی همه مواد به غیر از وانیل و پود کرم شانتی را داخل قابلمه بریزید و خوب مخلو‌ط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام بگیرد، شعله را خاموش کنید و‌ وانیل را اضافه کنید و ‌مخلوط کنید و بعد از اینکه خنک‌ شد پودر کرم شانتی یا پودر خامه را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.

اگر از خامه قنادی استفاده میکنید باید جداگانه خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سپس خامه فرم گرفته را داخل مواد کرمی خنک شده بریزید و با همزن برقی کمی مخلوط کنید.

برای تهیه خمیر، داخل قابلمه کره و آب و شیر و شکر و وانیل را بریزید و روی حرارت بگذارید و بجوشانید و سپس آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا قوام سفت و‌ غلیظی پیدا کن و بعد داخل ظرف گودی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود و بعد تخم رغ ها را یکی یکی به خمیر خنک شده اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.

خمیر بدست آمده را داخل کیسه قیفی بزید و ر‌وی سینی فری که کاغذ ر‌وغنی پهن کردید به شکل گرد در چند ردیف پایپ کنید.

سپس ر‌وی خمیر کمی آب بمالید و بادام پرک شده رویش بپاشید و داخل فر از قبل کرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید.

برای تهیه مواد کرمی اگر از مواد نوشته شده در رسپی اصلی استفاده میکنید مارک ایرانی پودینگ وانیلی فوری فیت و فان و مارک copa را میتوانید تهیه کنید که باید با شیر سرد و همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

روی بسته بندی میزان شیر نوشته شده ۲ بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری را با مقدار شیر سرد نوشته شده در روی بسته بندی و همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سپس به جای خامه رقیق که داخل رسپی اصلی نوشته شده شما باید ۵۰۰ گرم خامه قنادی را با همزن برقی طبق دستور نوشته شده روی بسته بزنید تا فرم بگیرد و خامه فرم گرفته را با پودینگ فرم گرفته مخلوط کنید.

خمیر پخته شره را مثل فیلم از وسط برش بزنید و مواد کرمی را داخل کسیه قیف با ماسوره دلخواه بریزید و ‌روی بایه زیری کیک ‌ پایپ کنید و ‌ رویش ‌مارمالاد توت فرنگی بریزید و لایه دوم کیک را رویش بگذارید و رویش پودر قند بپاشید و ‌ ۱-۲ ساعت داخل یخچال بگذارید و سپس برش زده و‌ سرو کنید.

5/5 - (1 امتیاز)