کلوچه بادامی خیلی خوشمزه رو داریم که فوق العاده خوشمزست و عطر بی نظیری داره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. بریم واسه دستورش.

مواد لازم برای تهیه کلوچه بادامی

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۲ لیوان فرانسوی
  • روغن مایع ۱/۲ لیوان فرانسوی
  • آرد سفید قنادی ۲.۵ لیوان فرانسوی
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • بیکینک پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • بادام خرد شده به مقدار لازم

دستور پخت کلوچه بادامی

طرز تهیه کلوچه بادامی
در ابتدا تخم مرغ رو ۲ دقیقه هم بزن سپس شکر رو بهش اضافه کن و تا اونحایی هم بزن که رنگ مواد کرمی بشه.

حالا روغن مایع رو اضافه کن و در حد مخلوط شدن هم بزن. سپس آرد و بیکینک پودر و پودر هل رو‌ مخلوط و الک کن و به مواد اضافه کن ،خمیر کلوچه یه خمیر نرم و لطیفه که به دست نمیچسبه.

من به اندازه یه اسکوپ بستنی گرفتم شما به هر اندازه ای که دوست دارین چونه بگیرین و گردش کنید و با دست بهش حالت بدین و با فاصله توی سینی فر بچینید و روی کلوچه ها رو با بادام خرد شده تزئین کنید و بزارید تپی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

حتما بعد از ۱۳ دقیقه با یه سیخ چوبی چک کنید، مراقب باشید کلوچه ها زیاد تو فر نمونه که خشک میشه. این کلوچه های بی نظیر رو درست کنید و نوش جونتون باشه.