خوراک قارچ و اسفناج خامه ای یه غذای گیاهی و ساده و بسیار خوشمزهست که اگه طعم اسفناج رو دوست دارید پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.
در ادامه با دستور پخت خوراک قارچ و اسفناج با خامه مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج با سس خامه بدون پنیر
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- اسفناج خرد شده 200 گرم
- سس خردل 1 قاشق چایخوری (به دلخواه)
- شیر نصف لیوان
- خامه نصف لیوان
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- پیاز زرد متوسط 1 عدد
- سیر رنده شده 3 حبه
- قارچ اسلایس شده 4 لیوان
- آب لیمو تازه 2 قاشق چایخوری (به دلخواه)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج با سس خامه ای بدون گوشت و مرغ

مرحله اول، آماده کردن سس خامه
برای شروع ابتدا داخل در یک کاسه شیر، خامه، به دلخواه سس خردل، آرد و مقداری نمک رو بریزید و مخلوط کنید تا به طور کامل با هم ترکیب و یکدست بشن.
مرحله دوم، تفت دادن پیاز
یک ماهیتابه رو روی حرارت بذارید و کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط زمان بدید تا روغن گرم بشه.
سپس پیاز رو که به صورت نگینی ریز خرد کردید و سیر رنده شده رو اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید تا سبک بشن.
مرحله سوم، اضافه کردن قارچ
قارچها رو که به صورت ورقهای خرد کنید.
وقتی که پیاز سبک شد، قارچها رو که به صورت ورقهای خرد کردید رو اضافه کنید و تفت بدید.
روی حرارت ملایم به مدت پنج دقیقه قارچها رو تفت بدید تا کاراملی بشن. سپس نمک و فلفل اضافه کنید و به دلخواه کمی آب لیمو هم اضافه کنید.
مواد رو هم بزنید و حرارت رو کم کنید.
مرحله چهارم، اضافه کردن سس خامهای
سپس سس خامهای رو به مواد اضافه کنید و زمان بدید تا سس به جوش بیاد و به مدت حدود پنج دقیقه بجوشه تا غلیظ بشه.
مرحله پنجم، اضافه کردن اسفناج
در آخر اسفناجهای خرد شده رو اضافه کنید و با سس مخلوط کنید.
حدود دو تا سه دقیقه زمان بدید تا مواد روی حرارت ملایم بمونه. سپس حرارت رو خاموش کنید و خوراک رو سرو کنید. نوش جان.
اگه بعد از اضافه کردن اسفناج خوراک زمان بیشتری روی حرارت بمونه باعث زیادی نرم شدن اسفناج میشه.