وقتی که فصل گلابی میرسه، فرصت خوبیه که دسر گلابی درسته پخته با دارچین که ساده و بی‌نهایت خوشمزه هست رو درست کنیم.

همونطور که میدونید گلابی میوه بسیار خوش طعم و خوش عطریه و برای درست کردن دسر و تارت و کیک عالیه. طعم گلابی همراه با دارچین ترکیب فوق‌العاده خوبی میشه. پیشنهاد میکنم دسر گلابی پخته رو حتما درست و امتحان کنید.

در ادامه با دستور پخت دسر گلابی درسته پخته با دارچین بدون فر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه دسر گلابی درسته پخته با دارچین برای 4 نفر

  • گلابی 4 عدد
  • شکر 6 قاشق غذاخوری
  • عسل 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • آب 2 لبوان فرانسوی دسته‌دار
  • هل 2 تا 3 عدد
  • چوب دارچین 2 تکه بزرگ
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • غنچه گل سرخ 4 عدد (یا برگ گل سرخ 1 قاشق غذاخوری)
  • زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز پخت دسر گلابی درسته پخته با دارچین به روش کافی شاپی

طرز تهیه دسر گلابی درسته پخته با دارچین، کاراملی و داغ بدون فر

مرحله اول، آماده کردن شربت

برای شروع ابتدا دو لیوان آب رو داخل یک قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا شکر در آب حل بشه.

قابلمه رو روی حرارت بذارید تا آب به جوش بیاد. وقتی که شروع به جوشیدن کرد، چوب دارچین، دانه‌های هل، غنچه یا برگ گل سرخ، زعفران، وانیل و به دلخواه عسل رو اضافه کنید و حرارت رو کم کنید و حدود پنج دقیقه زمان بدید تا آب ریز بجوشه.


مرحله دوم، اضافه کردن گلابی به شربت

در این مرحله گلابی‌ها رو بدون کندن ساقه، پوست بگیرید. به دلخواه می‌تونید گلابی‌ها رو از وسط نصف کنید یا به صورت درسته برای تهیه دسر استفاده کنید. اگه گلابی‌ها رو از وسط نصف کردید، هسته‌هاش رو جدا کنید.

آموزش پخت دسر گلابی درسته پخته داغ

زمانی که شربت در حال جوشیدنه، گلابی‌های پوست گرفته شده رو به آرومی داخل شربت رها کنید تا شربت داغ به دستتون نپاشه.

روی حرارت متوسط حدود بیست دقیقه زمان بدید تا گلابی‌ها داخل شربت بجوشه. اگه گلابی رو نصف کردید معمولا زمان کمتری برای پخت لازمه.

توجه داشته باشید که زمان پخت با توجه به اندازه گلابی‌ها متغیره.


مرحله سوم، سرو و تزئین

پس از گذشت حدود بیست دقیقه پخته شدن گلابی‌ها رو چک کنید. برای اینکار یک خلال دندون یا سیخ چوبی رو وارد گلابی کنید.

اگه به راحتی وارد گلابی شد، یعنی که گلابی پخته و وقتشه که گلابی رو از شربت بیرون بیارید.

گلابی‌ها رو از شربت خارج کنید و اگه شربت هنوز رقیقه و به غلظت مناسب و حالت کاراملی نرسیده، حرارت شعله رو زیاد کنید و چند دقیقه زمان بدید تا شربت غلیظ بشه.

هر کدوم از گلابی‌ها رو در یک بشقاب بذارید، مقداری از شربت روی گلابی‌ها بریزید و به دلخواه خودتون، با یک اسکپ بستنی وانیلی یا شکلات ذوب شده سرو کنید.

همچنین به دلخواه می‌تونید کمی پوست لیمو ترش رنده شده هم روش بریزید. نوش جان.