بال و کتف کبابی زعفرانی در فر یه غذای خیلی لذیذ و آسون که امیدوارم درست کنید و از خوردنش لدت ببرید.
مـواد لازم برای تهیه بال و کتف کبابی زعفرانی در فر
- کتف و بال مرغ یک کیلو (اندازش دلخواه من کمتر برداشتم چون ظرفم بیشتر جا نمیگرفت)
- پـیاز دو عدد بزرگ
- زعـفران غلیظ پنج قاشق غذاخوری
- دارچین یک قاشق چای خوری سر پر
- پاپریکا یک قاشق چای خوری سر پر
- نمک یک قاشق چای خوری سر پر
- فلفل قرمز یک قاشق چای خوری سر پر
- ادویه کاری یک قاشق چای خوری سر پر
- پودر سیر یک قاشق چای خوری سر پر
- آب لیمو دو قاشق غذاخوری
- سس مایونز یک قاشق غذاخوری سر پر
- کره یک قاشق غذاخوری
دستور تهیه بال و کتف کبابی زعفرانی در فر
برای شروع ابتدا کتف و بال مرغ بشورید خشک کنید زعفران بهش اضافه کنید خوب بال هارو آغشته به زعفران کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید.
بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید پیاز که خلالی خرد کردید همراه آب لیمو و سس به بال ها اضافه کنید با دست خوب بال ها رو به مواد آغشته کنید در ظرف بزارید و به مدت دوازده ساعت اجازه بدید داخل یخچال بمونه تا مواد کامل به خورد مرغ بره.
فر روشن کنید روی دویست درجه بزارید پیازهارو از بال مرغ جدا کنید و مرغ داخل ظرفی که میتونید داخل فر بزارید بچینید.
پیاز و سس باقیمانده داخل ظرف از صافی کرده کنید پیاز کامل فشاربدید تا آب پیاز در بیاد و اون روی بال ها بریزید روی ظرف کاغذ فویل بکشید و روشو با چاقو چند تا روزنه ایجاد کنید و به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار بدید.
بعد از فر خارج کنید فویل بردارید مقدار کره رو ذوب کنید با برس روی بال ها بمالید و ده دقیقه دیگه داخل فر بزارید اگه دوست دارید روی مرغ خوب طلایی بشه بعد از زدن کره میتونید به مدت پنج الی ده دقیقه گریل بالا رو روشن کنید.
مواظب باشید نسوزه همراه با سیب زمینی تنوری نوش جان کنید.