یه جوجه کباب عربی خوشمزه و نرم و لطیف که مرینیتش متفاوت و خیلی خوشمزه‌ست.


مواد لازم برای تهیه جوجه کباب عربی با رب گوجه

  • سینه یا ران مرغ ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • ماست 4 قاشق غذاخوری
  • پودرسیر به مقدار لازم
  • پاپریکا به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • آبلیموی تازه به مقدار لازم
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • ارده 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری به مقدار لازم
  • زعفران و کره برای براش روی کباب

دستور پخت جوجه کباب عربی با رب گوجه

طرز تهیه جوجه کباب عربی با رب گوجه
برای شروع ابتدا مرغ را خرد کرده به اندازه جوجه کبابی سپس با پیاز، ماست، نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا، پوره سیر و قاشق غذاخوری ارده و روغن زیتون مخلوط کرده چند ساعت استراحت میدهیم.

بعد از آن رب گوجه را با روغن زیتون تفت داده تا رنگ باز کند و با نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط میکنیم و بعد از اینکه خنک شده به مواد جوجه کباب مزه دار شده اضافه میکنیم.

بعد دوباره یک قاشق غذاخوری ارده اضافه میکنیم و در نهایت جعفری ساطوری شده (سعی کنید جعفری ها را خیلی ریز خرد کنید ) و با مواد مرغ محلوط کرده و همه مواد رو دوباره حداقل ۱ ساعت استراحت دهید.

بعد به سیخ کشیده و روی شعله ملایم گاز یا زغال کباب کنید و در نهایت از مخلوط زعفران و کره روی جوجه ها داده و با برنج زعفرانی نوش جان کنید.

5/5 - (4 امتیاز)