یه جوجه کباب عربی خوشمزه و نرم و لطیف که مرینیتش متفاوت و خیلی خوشمزهست.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب عربی با رب گوجه
- سینه یا ران مرغ ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- ماست 4 قاشق غذاخوری
- پودرسیر به مقدار لازم
- پاپریکا به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- آبلیموی تازه به مقدار لازم
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون به مقدار لازم
- ارده 2 قاشق غذاخوری
- جعفری به مقدار لازم
- زعفران و کره برای براش روی کباب
دستور پخت جوجه کباب عربی با رب گوجه
برای شروع ابتدا مرغ را خرد کرده به اندازه جوجه کبابی سپس با پیاز، ماست، نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا، پوره سیر و قاشق غذاخوری ارده و روغن زیتون مخلوط کرده چند ساعت استراحت میدهیم.
بعد از آن رب گوجه را با روغن زیتون تفت داده تا رنگ باز کند و با نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط میکنیم و بعد از اینکه خنک شده به مواد جوجه کباب مزه دار شده اضافه میکنیم.
بعد دوباره یک قاشق غذاخوری ارده اضافه میکنیم و در نهایت جعفری ساطوری شده (سعی کنید جعفری ها را خیلی ریز خرد کنید ) و با مواد مرغ محلوط کرده و همه مواد رو دوباره حداقل ۱ ساعت استراحت دهید.
بعد به سیخ کشیده و روی شعله ملایم گاز یا زغال کباب کنید و در نهایت از مخلوط زعفران و کره روی جوجه ها داده و با برنج زعفرانی نوش جان کنید.