دسر کرم ژله برای زمانی که وقت کم دارید و می خواید یه دسر راحت و خوشمزه درست کنید عالیه. اگه مهمونی دارید و عجله دارید، این دسر یه گزینه عالی و لذیذ می تونه براتون باشه. واقعا این دسر برای وقتی که مهمون دارید و سرتون شلوغه و وقت ندارید عالیه!

مواد لازم برای تهیه دسر کرم ژله

  • ژله دل خواه ۲ بسته
  • خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
  • آب جوش ۱ لیوان
  • شیر ۲ لیوان
  • شکر یا پودر قند ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر کرم ژله

طرز تهیه دسر کرم ژله

از هر طعم و رنگ ژله می تونید استفاده کنید. من از پودر ژله بلوبری استفاده کردم.

دو بسته پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش حل کردم. روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه. بعد کنار گذاشتم تا در محیط خنک بشه.

خامه و پنیر ماسکارپونه و شکر رو با هم مخلوط و کمی زدم تا یکدست بشه. اگر خامه قنادی استفاده کنید نیازی به اضافه کردن شکر نیست.

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای قابل حذف هست و می تونید نریزید و یا خامه رو بیشتر و جای پنیر از خامه استفاده کنید.

شیر رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم. حالا این مواد رو به ژله خنک کم کم اضافه کردم و مرتبا هم زدم تا یکدست بشه.

قالب من پلاستیکی هست و با مقدار جزئی روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال ۵ تا ۶ ساعت قرار دادم تا ببنده. بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و دیدم که کامل آزاد شده، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم. از دونه های انار در کنار دسر استفاده کردم.


روش دوم

طرز تهیه کرم ژله

مواد لازم

  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۲ پیمانه
  • خامه ۲۰۰ میلی لیتر
  • شکر یک دوم پیمانه
  • وانیل کمی
  • کره ۵۰ گرم
  • پودر ژله یک بسته

طرز تهیه

پودر ژله را با یک لیوان آب گرم مخلوط میکنیم و روی حرارت بن ماری می گذاریم تا کاملا شفاف شود و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود در این فاصله بقیه مواد کرم را درست می کنیم.

آرد و نشاسته و شکر را مخلوط می کنیم شیر را آرام آرام به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به غلظت مناسب برسد (مثل فرنی) وانیل اضافه شود. از حرارت برمیداریم کره را اضافه می کنیم بعد که از داغی افتاد خامه را اضافه می کنیم.

ژله خنک شده را به مواد کرم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و سپس در قالب می ریزیم.

من برای این دسر از دو رنگ ژله استفاده کردم مواد کرم را به سه قسمت تقسیم کردم. قسمت اول را با ژله انار مخلوط کردم و در قالب ریختم بعد که کمی خودش را گرفت قسمت سفید را به این صورت درست کردم یک قاشق چای خوری ژلاتین را روی یک چهارم پیمانه شیر ریختم و روی حرارت بن ماری ذوب کردم یک ملاقه از مواد سفید رو با این ژلاتین مخلوط کردم. خیلی آرام با قاشق روی قسمت قرمز نیم بند شده ریختم.

برای قسمت سبز هم بخشی از مواد کرم رو با ژله لیمو مخلوط کردم به آرامی روی قسمت سفید نیم بند شده ریختم. می تونید این دسر رو با هر طعم و رنگ ژله ای که مایل باشید درست کنید.