طرز تهیه جوجه کباب با استخوان خیلی راحته، چون که نیازی به جدا کردن استخوان های مرغ نیست و فقط کافیه که مرغ رو خرد و مزه دار کنید، به سیخ بکشید و رو آتیش کباب کنید و تمام!


مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با استخوان بدون زعفران

  • مرغ خرد کرده یک عدد متوسط
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • ماست سه قاشق غذاخوری
  • سس سفید سه قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش سه قاشق غذاخوری سرپر
  • پیاز دو عدد بزرگ
  • سس خردل سه قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب با استخوان بدون زعفران

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان بدون زعفران
برای شروع ابتدا مرغ خرد کنید بشورید تو آبکش بریزید یکساعت بمونه تا آبش کامل گرفته بشه.

زردچوبه رو داخل نصف استکان آب جوش بریزید و هم بزنید و سپس به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و داخل یخچال یکساعت استراحت بدید.

به این دلیل زردچوبه اول اضافه میکنیم تا مرغ ها کاملا طعم زردچوبه بگیره و بوی مرغ گرفته بشه. اگه با پیاز و سس بریزید رنگ زروچوبه به پیاز میگیره و به مرغ ها نمیرسه.

بعد یکساعت مرغ خارج کنید بهش الی یک چهارم روغن مایع بزنید و مرغ کامل کاور کنید.

دلیل اضافه کردن روغن اینه اگه اضافه نکنید با اضافه کردن آبلیمو و نمک کباب تون سفت میشه طعم خوبی نمیگیره.

بعد از نیم ساعت استراحت مرغ از یخچال خارج کنید و سس که متشکل از آبلیمو و نمک و فلفل و سس سفید و سس خردل و ماست اضافه و خوب بهم بزنید.
من متاسفانه سس خردل نداشتم و نزدم.

بعد پیاز خلالی اضافه کنید حتما پیاز خلالی باشه چون پیاز رنده زده موقع کباب کردن روی مرغ میسوزه.

حداقل به مدت دوساعت داخل یخچال بزارید و مرغ به سیخ بکشید و کباب کنید.

در پایان یکدونه کره رو آب کنید و با برس روی مرغها بکشید هم خوش رنگ و هم خوش طعم بشه.

اگه به جای زردچوبه از 3 تا 4 قاشق غذاخوری زعفران دم شده استفاده کنید، جوجه کباب با استخوان زعفرانی خواهید داشت.


روش دوم طرز تهیه جوجه کباب بدون زعفران

خوشمزه ترین جوجه کباب با سس مخصوص بدون زعفرون، با طعمی متفاوت و خوشمزه! این جوجه رو می تونی توی تابه، ایرفرایر و یا روی زغال کباب کنید! مطمئنم اگه یه بار درست کنید میره جز غذاهای مورد علاقتون!

مواد لازم

فیله مرغ 400 گرم

  • رنده پوست یک تا دو لیمو سبز (یا یک لیمو زرد بزرگ)
  • سیر 2 حبه
  • پودر پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه بمقدار دلخواه
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

به سلیقه خودتون می تونید اندازه ها را کم و زیاد کنید

برای سس

  • کره 100 گرم (يا روغن زیتون)
  • سیر 1 تا 2 حبه
  • جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • آب یک عدد لیمو (یا به اندازه دلخواه)
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرغ را برشهای بلند به ضخامت حدودا 1 تا 1.5 سانت بدین. بقیه مواد را اضافه و خوب با دست مخلوط کنید، حداقل نیم ساعت تو یخچال بذارید.

مرغها را سر سیخ چوبی که ربع ساعت در آب خیسونده اید بزنید و فشار بدین تا فاصله ای بینشون نباشه.

داخل ماهیتابه ای که کمی چرب کردید با حرارت متوسط بپزید و یا در ایرفرایر 190 درجه بمدت 10 تا 12 دقیقه یا تا وقتی روی مرغ برشته بشه بذارید بعد مرغها را برگردونید دوباره 6 تا 8 دقیقه بپزید (زودتر چک کنید تا نسوزه)

تو این مدت سس را درست کنید، کره آب شده و بقیه مواد را مخلوط و روی حرارت متوسط حدود 30 تا 45 ثانیه بذارید، زیاد نذارید. (من بیشتر گذاشتم جعفری ها تیره شد)

مرغ ها را در ظرف سرو چیده، سس بکشید و بلافاصله سرو کنید. نوش جان