طرز تهیه جوجه کباب با استخوان خیلی راحته، چون که نیازی به جدا کردن استخوان های مرغ نیست و فقط کافیه که مرغ رو خرد و مزه دار کنید، به سیخ بکشید و رو آتیش کباب کنید و تمام!


مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با استخوان بدون زعفران

  • مرغ خرد کرده یک عدد متوسط
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • ماست سه قاشق غذاخوری
  • سس سفید سه قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش سه قاشق غذاخوری سرپر
  • پیاز دو عدد بزرگ
  • سس خردل سه قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب با استخوان بدون زعفران

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان بدون زعفران
برای شروع ابتدا مرغ خرد کنید بشورید تو آبکش بریزید یکساعت بمونه تا آبش کامل گرفته بشه.

زردچوبه رو داخل نصف استکان آب جوش بریزید و هم بزنید و سپس به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و داخل یخچال یکساعت استراحت بدید.

به این دلیل زردچوبه اول اضافه میکنیم تا مرغ ها کاملا طعم زردچوبه بگیره و بوی مرغ گرفته بشه. اگه با پیاز و سس بریزید رنگ زروچوبه به پیاز میگیره و به مرغ ها نمیرسه.

بعد یکساعت مرغ خارج کنید بهش الی یک چهارم روغن مایع بزنید و مرغ کامل کاور کنید.

دلیل اضافه کردن روغن اینه اگه اضافه نکنید با اضافه کردن آبلیمو و نمک کباب تون سفت میشه طعم خوبی نمیگیره.

بعد از نیم ساعت استراحت مرغ از یخچال خارج کنید و سس که متشکل از آبلیمو و نمک و فلفل و سس سفید و سس خردل و ماست اضافه و خوب بهم بزنید.
من متاسفانه سس خردل نداشتم و نزدم.

بعد پیاز خلالی اضافه کنید حتما پیاز خلالی باشه چون پیاز رنده زده موقع کباب کردن روی مرغ میسوزه.

حداقل به مدت دوساعت داخل یخچال بزارید و مرغ به سیخ بکشید و کباب کنید.

در پایان یکدونه کره رو آب کنید و با برس روی مرغها بکشید هم خوش رنگ و هم خوش طعم بشه.

اگه به جای زردچوبه از 3 تا 4 قاشق غذاخوری زعفران دم شده استفاده کنید، جوجه کباب با استخوان زعفرانی خواهید داشت.

4.7/5 - (12 امتیاز)