چیکن کوکسینای برزیلی یک سوخاری میانپر برزیلی که تو دنیا خیلی طرفدار داره و  یه فست فود خیلی خاص و خوشمزه ست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون واقع بشه.


مواد لازم برای تهیه چیکن کوکسینا برزیلی

مواد لازم برای پخت مرغ

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱ عدد پیاز خلال شده ی بزرگ
  • ۱ عدد هویج خرد شده
  • مقداری تره فرنگی خرد شده یا کرفس خرد شده یا سبزی دلخواه
  • مقداری نمک

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • ۲ لیوان آب مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته و پوره شده (۱ لیوان سرخالی)
  • ۳ لیوان آرد
  • نمک مقداری

مواد لازم میانی

  • مرغ ریش شده
  • ۱ پیاز کوچک خرد شده
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
  • مقداری جعفری و پیازچه خرد شده
  • نمک و پاپریکا به میزان لازم

مواد لازم سوخاری کردن

  • آرد
  • پودر پانکو
  • تخم مرغ زده شده

دستور پخت چیکن کوکسینای برزیلی

طرز تهیه چیکن کوکسینا برزیلی

طرز پخت مرغ

۱. تمام مواد را با هم بپزید. حرارت و میزان آب را طوری تنظیم کنید که در آخر پخت ۲ لیوان آب مرغ در قابلمه باقی بماند.

۲. مرغ را ریش ریش کنید.

۳. آب مرغ را از صافی رد کنید و دو لیوان آن را کنار قرار دهید تا برای خمیر از آن استفاده کنید.

طرز تهیه خمیر

۱. آب مرغ را در داخل قابلمه به همراه کره بریزید.

۲. پوره سیب زمینی و سپس آرد و نمک را اضافه کنید.بهتر است اول پوره اضافه و بعد از آن آرد اضافه شود.

۳. روی حرارت کم ۳ دقیقه مواد را با هم ترکیب کنید.

۴. سپس حرارت را خاموش کرده تا خمیر خنک شود.

۵. در آخر آن را به مدت ۵ دقیقه روی میز کار ورز دهید.

طرز تهیه مواد میانی

۱. پیاز را با سیر در روغن سرخ کنید.

۲. مرغ ریش شده را به همراه پاپریکا اضافه کنید.

۳. رب گوجه و پنیر و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید.

۴. نمک را اندازه کرده و حرارت را خاموش کنید.

برای سوخاری کردن

۱. از خمیر به مقدار دلخواه بردارید.مانند شکل آن را با دست به اندازه کمی بزرگتر از کف دست باز کنید .

۲. مقداری پنیر خامه‌ای یا پنیر دلخواه یا سس را روی خمیر باز شده بزنید.

۳. مقداری مواد مرغی داخل آن بریزید و مانند شکل آن را ببندید.

۴. کوکسینا را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و سپس در پانکو بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

نوش جان