این ساندویچ، یه ساندویچ خیلیی خوشمزه ایتالیاییه که میدونم خوشتون میاد. از طعم و مزهی فوقالعاده خوبش نمیگم تا خودتون امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی
- گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- جعفری ۲ قاشق غذاخوری پر
- پودر نان ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پر
- نمک و فلفل
- تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه سس
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- هویج ۱ عدد کوچک
- فلفل تند با دلمه ای ۱ عدد کوچک
- نمک و فلفل
- رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
- گوجه پوره شده ۱ پیمانه پر
مواد لازم برای روی ساندویچ
- ریحان تازه
- لیموترش
- نمک و فلفل
- روغن زیتون
- پنیر موزارلا یا پیتزا
دستور پخت ساندویچ کوفته ایتالیایی خوشمزه و متفاوت
برای شروع ابتدا سس غذا را حاضر میکنی. پیاز را نگینی خرد کنید با سیر تفت دهید،
هویج و فلفل دلمه را به صورت نگینی ریز خرد کنید و بریزید و نمک و فلفل همه مواد را مخلوط و بعد از اینکه مقداری نرم شد رب گوجه را اصافه کنید و در اخر کار پوره گوجه (گوجه فرنگی را پوست گرفته و رنده کنید.) را اصافه کنید و نیم ساعت روی شعله ملایم تا مواد پخته شود بعد از آن مواد سس را پوره کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه کوفته گوشت را با پیاز رنده شده و آبگرفته، سیر رنده شده، جعفری ساطوری شده، پودرنان، نمک و فلفل و تخم مرغ با هم مخلوط کنید تا مواد منسجم شود.
سپس در یخچال استراحت دهید و بعد از ان کوفته هایی به اندازه گردو جدا کنید و آرد پاشی کنید و در روغن کاملا داغ سرخ کنید.
پس از آن کوفته های سرخ شده را به سس اصافه کنید تا زمانی که کاملا گوشت پخته شود.
برای بستن ساندویچ نان باگت را از وسط برش بدید از سس غذا روی نان بریزیذ و چند کوفته و روی کوفته ها پنیر گذاشته و چند دقیقه در فر تا پنیر آب شود. بعد از آن ریحانی که حاضر کردیم (ریحان تازه را با آب لیمو و نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید، بهتره این مرحله رو در همون موقع که ساندویچتون رو درست کردید انجام بدید تا ریحان ها تازگیشونو از دست ندن) را میریزیم و نصف دیگر نان باگت را میذاریم روش و تمام.
بسیار خوشمزست، حتما امتحانش کنید.