پیده سوسیس و پنیر ترکیه ای یه غذای فست فودی خوشمزه و پرطرفداره که با این آموزش میتونید خیلی راحت تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پیده سوسیس و پنیر ترکیه ای
مواد لازم برای تهیه خمیر پیده
- نصف پاکت خمیرمایه خیس (22 گرم یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف خمیر مایه خشک)
- یک لیوان آب ولرم
- 2 قاشق غذاخوری ماست
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 3 لیوان آرد
برای داخل پیده
- 1 عدد سوجوک (یا سوسیس دلخواه)
- 500 گرم پنیر پیتزا
- برای داخل پیده میتوانید از مواد دلخواهتان استفاده کنید (مثل گوشت چرخ کرده)
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار
دستور پخت پیده سوسیس و پنیر ترکیه ای
برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم که با دست تست کردید و خمیرمایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. (خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند)
سپس ماست، روغنزیتون و نمک را اضافه کرده هم بزنید. آرد را ریخته ورز دهید آرد را کم کم با کنترل بریزید و خمیر نرم و یکدستی که کمی به دست می بچسبد آماده کنید.
خمیر را خوب ورز دهید سپس داخل ظرف گذاشته روی آن را سلفون بکشید و کنار بذارید استراحت کند.(حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه)
وقتی حجم خمیر دو برابر شد داخل ظرف کمی ورز دهید و پف خمیر را بگیرید سپس به 5 چانه مساوی تقسیم کنید.
میتوانید پیدههای کوچکتری هم درست کنید بستگی به خودتان دارد.
روی چانهها را با یک پارچه تمیز بپوشانید 10 دقیقه استراحت دهید سپس روی میز آرد بپاشید و چانه خمیر را با وردنه به شکل بیضی باز کنید داخل آن به مقدار زیاد پنیر پیتزا گذاشته دو طرف خمیر را در راستای طول به سمت داخل تا کرده دو گوشه آن را با فشار انگشت به هم وصل کنید و به آن شکل پیده دهید.
سپس روی آن سوجوک گذاشته داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن شده بچینید.
داخل فر 230 درجه از قبل گرم شده در حالت حرارت بالا/پایین بپزید. (حدود 20 تا 30 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین همزمان روشن نمیشود فقط حرارت پایین را روشن کنید و چند دقیقه آخر پخت کمی حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی پیده سرخ شود)
وقتی از فر خارج کردید با چنگال کره برداشته روی پیدهها بمالید نوش جان کنید.