در ادامه طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی نازک یه شیرینی خوشمزه رو آوردم براتون، یکی از تنقلات خوشمزه و عالی که حسابی با چای می چسبه، می تونید برای یلدا درست کنید و حسابی لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی کنجدی نازک با عسل و کره

  • شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱۵ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
  • زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
  • کنجد یا هر مغز دلخواه (بادام ، پسته ، گردو، تخمه و ….) نصف لیوان

آموزش روش تهیه سوهان عسلی کنجدی نازک با عسل و کره

طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی نازک با عسل و کره

برای شروع ابتدا شکر، کره، عسل و آب رو داخل تابه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم. حرارت رو به کم هستش، از دسته تابه کمک گرفتم و مخلوط کردم.

وقتی شکر کاملا ذوب شد، مخلوط کردم. بعد کنجد (یا هر مغز دلخواه مثل خلال بادام) داخلش ریختم و ترکیب کردم و هم زدم تا کمی کنجد طلایی بشه، زعفران هم اضافه کردم.

در این فاصله یک لیوان آب و یخ کنار دستم قرار دادم هر از گاهی با قاشق از مواد برداشتم و داخل لیوان ریختم و وقتی داخل آب و یخ بست یعنی آماده است.

اگر زود تر بردارید سوهان به هم می چسبه.

فقط حرارت هم کم هست و مواظب باشید که شکر نسوزه، زیاد هم بمونه و شکر بسوزه طعم تلخی می گیره.

بلافاصله شروع به ریختن کردم و از دو قاشق کمک گرفتم، روی یک فویل (یا سینی فلزی) از مواد قرار دادم. فقط باید سریع کار کنید تا مواد سفت نشه همون طور گرم باید بریزید.

اگر فکر می کنید سفت شده می تونید روی حرارت خیلی کم و شعله پخش کن قرار بدید و هم زمان کار کنید.

بعد هم که سفت شد جدا کردم و آماده است.

دوست داشتید روی این سوهان هم می تونید کمی خلال یا پودر پسته بریزید البته که باید کمک داشته باشید چون به تنهایی این کار سخته چون وقت شما رو می گیره و موادتون سفت میشه.

4.6/5 - (37 امتیاز)