ایچلی یه کوفته خیلی خوشمزه ترکیه ای هست که بیرونش یه لایه نازک بلغوره و داخلش با گوشت چرخ کرده مزه دار شده و ادویه و مواد دلخواه پر میشه. کوفته ایچلی ترکیه با سمولینا یه کوفته مجلسی و ترد، شیک و کاملا مناسب مهمونی هاست.
مواد لازم برای تهیه تهیه ایچلی کوفته ترکیه ای
مواد لازم برای خمیر:
- بلغور گندم ۳/۵ فنجان یا ۵۰۰ گرم
- سمولینا ۱ فنجان یا ۱۴۰ گرم
- آب داغ ۴/۵ فنجان یا ۸۰۰ میلی لیتر
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- یک قاشق غذاخوری پودر فلفل
- یک قاشق چای خوری پودر فلفل چیلی
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق چای خوری زیره
- نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای مواد میانی:
- ½ فنجان روغن
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۷۵۰ گرم گوشت چرخ شده
- ۶ عدد پیاز متوسط
- جعفری خرد شده یک دسته کوچک
- یک قاشق چای خوری پاپریکا
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک فنجان گردوی پودر شده
دستور پخت ایچلی کوفته ترکیه ای با بلغور و آرد سمولینا
برای شروع ابتدا پیازها را خرد کنید و اندکی با کره و روغن تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
در ادامه جعفری و ادویه ها را به همراه گردوی پودر شده به مواد افزوده و مقداری کمی با هم سرخ کنید.
بهتر است وقتی مواد گوشتی از داغی افتاد آن را یک شب در یخچال نگهداری کنید. (یعنی از شب قبل آماده کنید.)
در این مرحله خمیر را حاضر کنید.
برای آماده کردن خمیر بلغور و سمولینا را به مدت نیم ساعت در چهار و نیم فنجان آب داغ قرار دهید تا خیس بخورد.
سپس تمام مواد لازم برای خمیر را با هم ترکیب کنید و با همزن یا دست ورز دهید تا منسجم و یک دست شود.
دست خود را خیس کنید و به خمیر شکل دهید. مواد میانی را درون آن قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
نکته: میتونید کوفته ها را بعد از شکل دادن در فریزر نگه داری کنید و هر زمان خواستید از فریزر خارج کرده و وقتی به دمای محیط رسید سرخ کنید. نوش جان.