کوفته ازمیری یه غذای خوشمزه و عالی ترکیه ای هست. من چندین بار درست کرده بودم قسمت نشده بود توی پیج بزارم . این غذا خیلی راحت و خوش خوراک هستش و هم با نون و هم با برنج قابل سرو هستش.

 

مواد لازم برای تهیه کوفته ازمیری

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری نان خشک پودر شده
  • 2 قاشق چای خوری زیره
  • 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • مقداری جعفری
  • 6 تا 5 عدد سیب زمینی

مواد لازم برای سس کوفته ازمیری

  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری رب
  • 2 لیوان آب داغ

مواد لازم برای روی کوفته ازمیری

  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 2 عدد فلفل سبز

 

طرز تهیه کوفته ازمیری ترکیه ای مرحله به مرحله

مرحله اول:

مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه خوب ورز بدید و هر شکلی دوست دارید بدید و کمی در یخچال استراحت بدید.

مرحله دوم:

سیب زمینی را خرد کنید و داخل روغن مایع سرخ کنید. در همان ماهیتابه کوفته ها را سرخ کنید (برش های سیب زمینی باید بزرگ باشن) .

مرحله سوم:

برای سس، رب ، آب داغ و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.

مرحله چهارم:

حالا کف و دیواره های پیرکس رو چرب میکنیم، سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را داخل ظرف پیرکس بچینید گوجه فرنگی های حلقه حلقه شده و فلفل های خرد شده را روی کوفته ها بچینید و سس را روی مواد بریزید و روی پیرکس فویل قرار بدین. در فر 200 درجه حدود 20 دقیقه تا وقتی که گوجه فرنگی و فلفل سرخ شود بپزید و بعد شعله ی بالای فر رو روشن کنید و فویل رو از روی ظرف بردارید و حدود 10 دقیقه بعد از فر خارج و گرم سرو کنید. نوش جان