نان رولی کدو تنبل و دارچین با مغز گردو و کشمش یه نون خیلی نرمه که تو دهان آب میشه و برای صبخانه و عصرونه خیلی مناسبه. حتی اگه طعم کدو حلوایی رو دوست نداریئ هم یک بار این نون رولی کدو حلوایی رو امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه نان رولی کدو تنبل

  • ۴۰۰ گرم آرد
  • ۱۶۰ گرم پوره کدو حلوایی
  • ۱ عدد تخم مرغ یا ۲ عدد زرده
  • ۱۰۰ گرم کره نرم به دمای محیط رسیده
  • ۵۰ گرم شیر یا خامه
  • یک قاشق چای خوری خمیر مایه فعال
  • ۸۰ گرم شکر
  • یک پنس نمک

مواد میانی

  • ۲ قاشق غذاخوری دارچین یا مقدار بیشتر
  • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری عسل (یا شکر یا مربا)
  • ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
  • گردو و کشمش یک مشت
  • پوست رنده شده نصف یک عدد پرتقال
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه ترش برای رومال یا پودر شکر

دستور پخت نان رولی کدو حلوایی خوشمزه با گردو و کشمش

طرز تهیه نان رول کدو حلوایی خوشمزه با گردو و کشمش
برای شروع ابتدا کدو حلوایی را بپزید و پوره کنید.

سپس به اندازه ۱۶۰ گرم از پوره کدو را با تمام مواد لازم خمیر با هم ترکیب کنید.

در ادامه روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در یخچال یا به مدت یک و نیم ساعت در محیط گرم قرار دهید. باید حجم خمیر ۲ تا ۲/۵ برابر شود.

سپس خمیر را روی میز کار به صورت مستطیلی پهن کنید و روی آن را ابتدا پوره کدو و سپس عسل برس کنید و روی آنها را پودر دارچین ، رنده پوست پرتقال، گردوی خرد شده و کشمش بپاشید.

خمیر را رول کنید. رول را به اندازه مورد نظر ببرید و کنار هم با فاصله در قالب مورد نظر خود بچینید.

روی قالب را با یک پارچه نازک بپوشانید و آن را در یک محیط گرم قرار دهید تا حجم رول ها زیاد شود.

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید. زمانی که رول ها خنک شدند آنها را از قالب خارج کرده روی آنها را خامه ترش برس کنید یا اینکه پودر شکر بپاشید و میل کنید. نوش جان

نکات لازم:

  • خمیر را می‌توانید از روز قبل حاضر کنید، در یخچال نگهداری کرده و صبح فردا برای صبحانه بپزید.
  • زمانی که خمیر رول سرد است کار کردن با آن راحت تر است.
  • خمیر رول نیاز به ورز دادن ندارد. در ضمن خمیر چسبناک است ولی آرد اضافه نکنید و فقط موقع باز کردن با آرد، آرد پاشی کنید.
5/5 - (2 امتیاز)