کوکی هات چاکلت با مارشملو یه کوکی خاص و شیک و خوشمزه و خیلی راحته که راحت میتونید ازش سفارش بگیرید! یه چیزی مثل بستنی زمستونی ولی خیلی خیلی خوشمزه و فوق العادست!
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوکی هات چاکلت با مارشملو
- 1/2 پیمانه (115 گرم) کره هم دمای اتاق
- 1/4 پیمانه (50 گرم) شکر
- 1/2 پیمانه (100 گرم) شکر قهوه ای
- 1 تخم مرغ بزرگ (با پوست 70 بدون پوست 60 گرمی)
- 1/4 قاشق چایخوری وانیل
- 1 و 1/2 پیمانه (200 گرم) آرد
- 1/3 پیمانه (30 گرم) پودر کاکائو مرغوب
- 1/4 پیمانه یا (40 گرم) پودر هات چاکلت
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری (10 میلی لیتر) شیر
- 12 عدد مارشمالو
- 200 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه کوکی هات چاکلت با مارشملو
برای شروع ابتدا آرد و جوش شیرین و نمک رو الک کنید و کنار بزارید.
به این نکته توجه داشته باشید که تمام مواد از ۱۵ دقیقه قبل به دمای محیط رسیده باشن.
داخل کاسه همزن کره و شکر ها رو حدودا ۵ دقیقه بزنید تا نسکافه ای بشه.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید.
پودر کاکائو و پودر شکلات داغ و شیر و ارد رو اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید فر رو با دمای ۱۷۰ درجه برقی و ۱۸۰ گازی از قبل گرم کنید.
بعد داخل سینی با فاصله گلوله های ۲۵ گرمی بچینید ۱۰ دقیقه داخل فر بپزید خارج کنید و خیلی سریع مارشمالو رو سطحش بزارید و یه کوچولو فشار بدید کمی داخل کوکی فرو بره سینی رو دوباره بزارید فر به مدت ۳ دقیقه بمونه کافیه.
از فر خارج کنید روی توری فلزی اجازه بدید خنک بشه.
شکلات رو بنماری کنید و بعد خنک شدن بریزید روی مارشمالو اجازه بدید ببنده و نوش جان کنید.
نکته: من دو بار مارشمالو گذاشتم چون بار اول که مارشمالو گذاشتم روی کوکی ها زیاد تو فر موند و آب شدن بعد اینکه از فر خارج کردم خیلی سریع تا داغ بود دوباره مارشمالو گذاشتم و فقط و فقط ۲ دقیقه دیگه گذاشتم فر در حدی که نرم بشه و بچسبه به زیریه.
شما میتونید فقط یکبار بزارید یا مثل اگر که بار اول آب شدن دوباره بزارید.