هات چاکلت کافی شاپی و حرفه ای اگه تا حالا درست نکردید پیشنهاد می کنم حتما تست کنید که فوق العاده ست!‌

مواد لازم برای تهیه هات چاکلت کافی شاپی در خانه برای 2 فنجان

  • کافی کریمر 1/2 قاشق سوپ خوری
  • شیرخشک 1/2 قاشق سوپ خوری
  • آب یا شیر 1 قاشق سوپ خوری
  • شیر یا آب 1 پیمانه
  • پودر قهوه فوری 1/4 قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری
  • وانیل 1/8 قاشق چای خوری
  • شکر به میزان دلخواه
  • شکلات تلخ یا شیری 1/4 پیمانه یا 40 گرم

طرز تهیه هات چاکلت کافی شاپی و حرفه ای در خانه

طرز تهیه هات چاکلت کافی شاپی و حرفه ای در خانه
برای شروع ابتدا کافی کریمر و شیرخشک را مخلوط کرده و در ظرفی با یک قاشق آب (یا شیر) ترکیب کنید و کناری بگذارید.

در شیرجوش، شیر (یا آب) و پودر قهوه و پودر کاکائو و وانیل و در صورت تمایل شکر را مخلوط کنید.

اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید میتوانید 1 تا 2 قاشق چای خوری شکر بریزید و اگر از شکلات شیری استفاده می کنید معمولا نیازی به شکر نیست.

مواد را با همزن دستی روی شعله متوسط خوب ترکیب کنید تا مایه یکدست شود.

بعد از یکدست شدن، ترکیب آب و کافی کریمر و شیرخشک را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید و زمان دهید تا مواد به نقطه جوش برسد.

بعد از به جوش رسیدن، شکلات خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید تا شکلات کاملا ذوب شود و سپس از روی شعله بردارید و در دو فنجان بریزید و به صورت داغ سرو کنید.

میتوانید مقداری شکلات روی هر فنجان رنده کنید یا چند مارشمالو روی هر فنجان قرار دهید یا از خامه برای دیزاین استفاده کنید.

اگر از شکر استفاده نکردید، مارشمالو گزینه مناسبی برای سرو می باشد.

میتوانید شکر را در آخر بعد از اضافه کردن شکلات و چشیدن مایه، اضافه کنید و از روی شعله بردارید.

کافی کریمر و شیرخشک قابل حذف هستند ولی برای رسیدن به غلظت و طعم مناسب، مواد را حذف یا جایگزین نکنید. نام های دیگر کافی کریمر: پودر شیر، کافی کریمر نباتی، کافی میت، کرم قهوه، سفید کننده قهوه است.

من از کافی کریمر مولتی کافه استفاده کردم و شیرخشک را از لوازم قنادی تهیه کنید.

برای داشتن هات چاکلت غلیظ تر میتوانید مقدار شکلات را 10 تا 20 گرم افزایش دهید.

برای داشتن هات چاکلت ایتالیایی یا چیکولاتا کالدا که معمولا غلظت زیادی دارد و شبیه پودینگ می باشد، کافی کریمر و شیرخشک را از رسپی حذف کنید و به جای آنها از 1 قاشق چای خوری نشاسته ذرت استفاده کنید و تمام مراحل آماده سازی را طبق همین رسپی انجام دهید. ‌