خیلی‌ها مثل من عاشق نوتلا و کرم کاکائوی ‌فندقی هستن ولی از ترس ضررهاش نمیخورن، قندش بالاس، چربه، روغن پالم داره، یا این‌که گرونه. ولی میتونیم نوتلای خونگی درست کنیم، بدون قند و با چربی خیلی کم. درست کردن نوتلا خیلی سادست، فقط باید یه نیم ساعتی وقت بذاریم.


مواد لازم برای درست کردن یک شیشه نوتلا خونگی خوشمزه و سالم

  • فندق 200 گرم
  • عسل 2 قاشق غذاخوری
  • روغن فندق (یا بادام یا کنجد یا مایع) 2 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه نوتلای خانگی با فندق بدون شیر خشک

طرز تهیه نوتلای خانگی با فندق بدون شیر خشک با طعم اصلی

مرحله اول، برشته کردن فندوق

اول فندق‌ها رو به مدت 10 دقیقه با دمای 180 تست میکنیم تا یکم برشته بشن، همونطور داغ لای یک دستمال یا حوله تمیز میریزسم و پوستشونو می‌گیریم و صبر می‌کنیم تا سرد بشه.


مرحله دوم، خرد کردن فندوق

فندق‌های خنک شده رو‌ داخل دستگاه خرد کن یا همون یک دو سه می‌ریزیم و کامل له می‌کنیم تا نرم نرم بشه و روغنش دربیاد. دقت کنید هر چی تو این مرحله فندق‌ها یک‌دست‌تر و‌ نرم‌تر بشن آخرش نوتلای ما یک‌دست‌تر میشه.


مرحله سوم، اضافه کردن عسل و پودر کاکائو

بعد از نرم شدن کامل فندق‌ها 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه می‌کنیم و‌ هم میزنیم تا کاملا نرم بشن، سپس عسل و پودر کاکائو را اضافه می‌کنیم و باز هم میزنیم تا یک‌دست بشه، در این مرحله اگر بافت کرم فندقی سفت بود میتونیم کمی روغن اضافه کنیم، ولی غلظت نوتلا کاملا سلیقه‌ایه.


نکات مهم و فوت و فن های درست گردن نوتلای خانگی خوشمزه

تنها نکته خیلی خیلی مهم در درست کردن نوتلای خانگی اینه که بعد از اضافه کردن عسل و پودر کاکائو باید چند ثانیه هم بزنیم و‌ چند ثانیه صبر کنیم که مواد داخل یک دو سه یا غذاساز داغ نشه و به روغن نیوفته.
حالا شما خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین نوتلای خونگی رو درست کردین. میتونین بدون عذاب وجدان نوتلا بخورین. نوتلای خونگی رو داخل یخچال تا دو سه ماه هم میشه نگه داشت. بیرون از یخچال هم تا 2 هفته همین شکلی میمونه و‌ چیزیش نمیشه. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.