اگه از خورشتهای تکراری خسته شدید و به فکر یه خورشت خوشمزه با طعمی جدید هستید، پیشنهاد میکنم حتما خورشت ریحان با بادمجان و مرغ رو امتحان کنید. مطمئنم عاشق عطر خوش و طعم خوشمزه و متفاوتش میشید. در ادامه با دستور پخت خورشت ریحون و بادمجون و مرغ مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت ریحان با بادمجان و مرغ
- مرغ 4 تکه
- بادمجان 4 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- ریحان 200 گرم
- گشنیز 100 گرم
- جعفری 100 گرم
- نعنا 50 گرم
- تره 50 گرم
- آب لیموترش تازه یا آب نارنج 2 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز پخت خورشت ریحون و بادمجون با مرغ
مرحله اول، تفت دادن پیاز
پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز رو کمی تفت بدید.
مرحله دوم، اضافه کردن مرغ
سپس تکههای مرغ رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا رنگ مرغ عوض بشه. در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه.
مرحله سوم، تفت دادن سبزی
سبزیها رو ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه مقداری روغن حدود 5 دقیقه تفت بدید و سپس به مرغ اضافه کنید. 2 لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه رو ببنیدید و روی حرارت متوسط حدود 40 دقیقه زمان بدید تا مرغ بپزه و خورشت جا بیفته.
مرحله چهارم، سرخ کردن بادمجان
بادمجانها رو پوست بگیرید و به صورت ورقهای یا حلقهای خرد و سرخ کنید.
مرحله پنجم، سرو و تزئین
20 دقیقه قبل از پایان پخت، نمک خورشت رو اضافه کنید و 10 دقیقه آخر آب لیموترش تازه یا آب نارنج رو اضافه کنید. وقتی که خورشت ریحون آماده شد، حرارت رو خاموش کنید و زعفران دم کرده رو به خورشت اضافه کنید و خورشت رو هم بزنید. سپس خورشت رو داخل بشقاب بریزید و بادمجون سرخ شده رو کنار خورشت بچینید و به همراه برنج کته یا آبکش سرو کنید. نوش جان.