اگه از خورشت‌های تکراری خسته شدید و به فکر یه خورشت خوشمزه با طعمی جدید هستید، پیشنهاد میکنم حتما خورشت ریحان با بادمجان و مرغ رو امتحان کنید. مطمئنم عاشق عطر خوش و طعم خوشمزه و متفاوتش میشید. در ادامه با دستور پخت خورشت ریحون و بادمجون و مرغ مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه خورشت ریحان با بادمجان و مرغ

  • مرغ 4 تکه
  • بادمجان 4 عدد
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • ریحان 200 گرم
  • گشنیز 100 گرم
  • جعفری 100 گرم
  • نعنا 50 گرم
  • تره 50 گرم
  • آب لیموترش تازه ‌ یا آب نارنج 2 قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

طرز پخت خورشت ریحون و بادمجون با مرغ

طرز تهیه خورش ریحان با مرغ و بادمجان خوشمزه و ساده

مرحله اول، تفت دادن پیاز

پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز رو کمی تفت بدید.


مرحله دوم، اضافه کردن مرغ

سپس تکه‌های مرغ رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا رنگ مرغ عوض بشه. در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه.


مرحله سوم، تفت دادن سبزی

سبزی‌ها رو ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه مقداری روغن حدود 5 دقیقه تفت بدید و سپس به مرغ اضافه کنید. 2 لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه رو ببنیدید و روی حرارت متوسط حدود 40 دقیقه زمان بدید تا مرغ بپزه و خورشت جا بیفته.


مرحله چهارم، سرخ کردن بادمجان

بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای یا حلقه‌ای خرد و سرخ کنید.


مرحله پنجم، سرو و تزئین

20 دقیقه قبل از پایان پخت، نمک خورشت رو اضافه کنید و 10 دقیقه آخر آب لیموترش تازه ‌ یا آب نارنج رو اضافه کنید. وقتی که خورشت ریحون آماده شد، حرارت رو خاموش کنید و زعفران دم کرده رو به خورشت اضافه کنید و خورشت رو هم بزنید. سپس خورشت رو داخل بشقاب بریزید و بادمجون سرخ شده رو کنار خورشت بچینید و به همراه برنج کته یا آبکش سرو کنید. نوش جان.