حلوا شیر کاراملی یه حلوای لطیف و خوشمزه ست که شک ندارم اگر امتحان کنید عاشقش میشید! بافت فوق العاده لطیف و خوبی داره این حلوا، امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه حلوای شیر کاراملی
- آرد سفید ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
- کره ۲۰ گرم
- روغن مایع نصف پیمانه سرخالی
- شکر ۱ پیمانه
- شیر داغ ۱/۵ پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- زعفران دم کرده ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه حلوای شیر کاراملی
در ابتدا شکر رو داخل یک ماهیتابه جادار بریزید و روی حرارت کم قرار بدید به هیچ وجه قاشق و یا هم نزنید، فقط هراز گاهی ماهیتابه رو به شکل گهواره ای بچرخونید تا تمام بلورهای شکر آب بشه، حالا شیر داغ رو بریزید روی کارامل احتیاط کنید بخارش بسیار داغه و خوب هم بزنید تا تکه های سفت شده کاملا باز و حل بشن در آخر گلاب و زعفران رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید این از شربت حرارت رو خاموش کنید و بذارید کنار تا از حرارت بیفته.
آرد سفید به همراه نشاسته رو داخل ظرفی الک کنید و با حرارت کم شرو کنید به هم زدن تا جایی که بوی خامی آرد گرفته بشه تا جایی که به رنگ دلخواهتون برسید یکبار دیگه آرد رو الک کنید و حالا روغن به همراه کره رو هم اضافه کنید ده دقیقه ای تفت بدید تا مواد آردی سرخ بشن و در نهایت شربت کاراملی رو تو سه مرحله کم کم به آرد اضافه کنید اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه و از اطراف ظرف خودشو جدا کنه گهواره کنید و حلوای خوشمزه و خوش عطر و بوی شما آماده ست.
نکات مهم تهیه حلوای شیر کاراملی
- وقتی شیرداغ رو به کارامل اضافه میکنید، شکر کاراملی خیلی سفت میشه اصلا نگران نباشید، روی حرارت مدام هم بزنید در نهایت باز میشه و دوباره در شیر حل میشه.
- به جای نشاسنه ذرت میتونید به همون مقدار آرد اضافه کنید.
- مرحله کاراملی کردن شکر خیلی مهمه، دقت کنید شکر اگر بیش از حد کاراملی بشه، میسوزه و در نهایت حلوای شما مزه تلخی میگیره.
- بعد از اینکه شربت رو به آرد اضافه کردید حرارت رو خاموش کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
- ذوب کردن شکر خیلی مهم و حساسه، شکر اگه بیش از حد کاراملی بشه، میسوزه و حلوا تلخ میشه.