کیک آلمانی یه کیک با ترکیب شکلات و موز و خامه که اگه بدونید چقدر خوشمزه میشه! من که عاشقش شدم!
مواد لازم برای تهیه کیک عصرانه آلمانی
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد سفید ۱ و ۱/۳ لیوان
- شکر نصف لیوان
- کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
- شیر ۱/۴ لیوان
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
- وانیل نصف قاشق مرباخوری
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
- خامه قنادی ۲۵۰ گرم
- موز کوچک ۴ عدد
- شکلات چیپسی ۵۰ گرم (به دلخواه)
طرز تهیه کیک عصرانه آلمانی
برای شروع ابتدا آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب کرده و کنار میذاریم.
کره و شکر رو با دور تند همزن میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کرده و با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم. سپس شیر رو اضافه کرده و پس از آن مواد خشک رو کم کم روی مواد الک کرده و با دور کند همزن یا لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
قالب سایز ۲۰ تا ۲۵ برای این کیک خوبه. قطر قالب من ۲۰ بود. قالب را با روغن جدا کننده (ترکیب مساوی روغن مایع، روغن جامد و آرد) چرب کرده سپس درون فری که از یک ربع قبل روشن کرده ایم با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه میپزیم. با خلال دندون وسط کیک رو چک میکنیم اگر نچسبید کیک پخته.
بعد از خنک شدن کیک رو از قالب جدا کرده و ابتدا با چاقو دور کیک رو برش داده و با قاشق وسط کیک رو خالی میکنیم.
موزها رو از عرض نصف کرده و روی تمام سطحی که از کیک خالی کرده بودیم میچینیم. اگه موزها درشت بودند ۳ عدد کافیه.
خامه قنادی رو تو محیط میذاریم تا مثل بستنیِ شل بشه سپس با همزن میزنیم تا فرم بگیره. لازم نیست خامه خیلی فرم بگیره و سفت بشه چون اونوقت سخت پهن میشه. همین که خامه از حالت براقی به صورت مات شد و جای پره ها روی خامه موند خوبه. سپس شکلات چیپسی ها رو به اون اضافه کرده و مخلوط میکنیم. (شکلات چیپسی های من از شب یلدا باقی مونده بودن و از ۵۰ گرم کمتر بودن). حالا خامه رو روی کیک ریخته و روی اون رو صاف و یکدست میکنیم.
سپس اون خرده کیک هایی رو که از وسط کیک خالی کرده بودیم، به وسیله غذاساز یا با چنگال خوب پودر میکنیم و ابتدا با قاشق روی سطح خامه ریخته و با دست، کیکهای پودر شده رو در تمام سطح کیک و خامه پخش کرده و خوب مرتب و فشرده میکنیم که موقع برش دادن نریزه.
سپس کیک رو یک ساعت درون یخچال استراحت داده و بعد به دلخواه تزیین میکنیم. نوش جان