حلوا شعریه با رشته شعریه درست میشه و  بهترین در طمع و مزه ست. از عطر و طعمش هرچی بگم کم گفتم! با این دستور تو کمترین زمان خوشمتره ترین حلوا رو می تونید بپزید.

مواد لازم برای تهیه حلوا شعریه شیر عسلی

  • رشته شعریه ۱ بسته (۱۵۰گرم)
  • شیر عسلی نصف قوطی (۲۰۰ گرم)
  • کره ۵۰ گرم
  • گلاب ۱ قاشق سوپ خوری پر
  • زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق چای خوری
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری پر

طرز تهیه حلوا شعریه شیر عسلی عربی

طرز تهیه حلوای شعریه شیر عسلی
برای شروع ابتدا رشته های شعریه را با دست یا بیفتک کوب خرد کنید، تقریبا هر کدام حدود نیم سانت نهایتا ۱ سانت باشن.

توی تابه با حرارت خیلی کم حدود ۱ ربع تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس کره را اضافه کنید و ۵ دقیقه هم با کره تفت بدین.

پودر هل و گلاب و زعفران را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و در نهایت شیر عسلی را اضافه کنید و تقریبا ۳ تا ۴ دقیقه با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خودش رو مثل حلوای معمولی جمع کنه و از روی حرارت بردارید.

از داغی که افتاد توی قالب های ساوارین سایز کوچک بریزید و با دست خوب فشرده کنید تا کاملا شکل قالب رو بگیره، بذارید توی فریزر حدود ۲ ساعت و بعد از قالب به راحتی دربیارین.

اگه قالب ساوارین نداشتین توی ظرف مسطح پهن کنید با کف دست یا با ته لیوان کاملا صاف و فشرده کنید بعد بذارین توی فریزر وقتی یخ زد به صورت لوز یا مربع برش بدین.

مواد لازم برای تهیه شیر عسلی

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • کره ۲۵ گرم
  • وانیل کمی (نوک قاشق چای خوری)

طرز تهیه

شیر و شکر را توی ماهی تابه ای که قطر زیادی داشته باشه (برای اینکه زودتر تبخیر بشه و به غلظت برسه) بریزید و با حرارت بسیار کم، اصلا نباید اجازه بدین که شیر بجوشه چون بعد از خنک شدن شکرک میزنه. مدام باید با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط کنید که ته نگیره. تابه حتما باید نسوز باشه.

تقریبا این مقدار شیر حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول میکشه تا به غلظت مناسب برسه (اگه حرارت کم و مناسب باشه) و در نهایت کره و وانیل را اضافه کرده به محض آب شده کره آن را از روی حرارت بردارید و توی ظرف دیگه بریزید تا خنک بشه و بعد میتونید توی خیلی از شیرینیها و دسرها استفاده کنید. نوش جان