این حلوای سه رنگ یک حلوای مجلسی و شیک عالی برای پذیرایی در مراسم ها ست با طعم و عطری بی نظیر! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه حلوای سه رنگ

در حجم زیاد
  • آرد سفید یا آرد نانوایی ۶۰۰ گرم (تقریبا ۴ لیوان)
  • آرد نخودچی ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان)
  • پودر قند ۶۰۰ گرم (تقریبا ۴ لیوان)
  • روغن جامد ۲۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
  • کره ۲۰۰ گرم
  • پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل نصف قاشق غذاخوری

با این میزان مواد حدود ۸۰ تا برش در سایز متوسط میشه.

در حجم کم
  • آرد سفید یا آرد نانوایی 150 گرم (تقریبا 1 لیوان)
  • آرد نخودچی 75 گرم (تقریبا نصف لیوان)
  • پودر قند 150 گرم (تقریبا 1 لیوان)
  • روغن جامد 60 گرم (حدود 1/4 لیوان)
  • کره 50 گرم
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران غلیظ ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر زنجبیل نصف قاشق مرباخوری

با این میزان مواد حدود 20 تا برش در سایز متوسط میشه.

طرز تهیه حلوای سه رنگ مجلسی

طرز تهیه حلوای سه رنگ

برای شروع ابتدا آرد سفید یا آرد نونوایی رو الک کردم و با حرارت کم تفت دادم. نمی خوایم تغییر رنگ زیاد پیدا کن ، در حدی که خامی آرد گرفته بشه، حدود ۱۵ دقیقه تفت دادم.

آرد نخودچی رو الک کردم و بهش اضافه کردم، حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دادم.

می تونید آرد نخودچی رو حذف کنید و جاش آرد سفید یا آرد نانوایی بریزید، (آرد نخودچی طعم خوبی بهش میده.) آردها رو الک کردم. داخل تابه روغن جامد و کره رو ریختم آب بشه و آرد رو ریختم، خیلی کم تفت خورد از حرارت برداشتم.

می تونید فقط از کره و یا فقط از روغن جامد استفاده کنید. (البته که وجود کره باعث لطافت و خوشمزگی میشه)

روغن مایع جایگزین کره و یا روغن جامد نکنید، چون انسجام کافی نمیده بهش.

بلافاصله که گرم هست، پودر قند الک شده و پودر هل رو ریختم و با هم ترکیب کردم، یک مقدار حالت پودری داره، اگر خیلی پودری بود می تونید بهش کمی روغن مایع اضافه کنید.

به ۳ قسمت مساوی حلوا رو تقسیم کردم، به یکیش پودر کاکائو اضافه کردم، به یکی دیگه زعفران غلیظ و دیگری رو زنجبیل ریختم.

توجه: زعفران غلیظ باشه و خیلی زعفران آبکی نریزید که اون وقت بیشتر پودری میشه.

دو تا حلوای زعفرانی و کاکائویی رو هر کدوم داخل کیسه فریزر به قطر حدود ۵ میلی باز کردم.

کف کار رو چرب کردم. من از رینگ متحرک مستطیلی استفاده کردم، به اندازه ۲۴ در ۲۴ سانت باز کردم.

می تونید در هر ظرف دل خواه درست کنید. حلوای زنجبیلی رو پهن کردم و صاف کردم. روش کمی با فرچه گلاب زدم. (گلاب به خاطر چسبندکی بین لایه ها است) بعد حلوای کاکائویی رو روش گذاشتم و یکدست کردم و دوباره گلاب کمی زدم و بعد حلوای زعفرانی و یکدست کردم.

در یخچال حدود نیم ساعت گذاشتم که کمی خودش رو بگیره و بعد با چاقوی تیز به شکل دل خواه برش دادم. برای این که برش ها راحت جدا کرد، حدود ۲ تا ۳ ساعت یخچال گذاشتم.