حلوا نارگیلی یه حلوای بینهایت خوشمزه با بافتی لطیف و خوشرنگ که طعمش بین تافی و سوهانه.
پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوا نارگیلی با پودر نارگیل
برای شهد
- شکر دو پیمانه
- گلاب دو پیمانه
- آب یک پیمانه
- زعفران به اندازه نیاز
- پودر هل به اندازه نیاز
برای حلوا
- آرد یک پیمانه
- شیر خشک شیرین یک پیمانه
- پودر نارگیل آسیاب شده یک پیمانه
- کره ۱۵۰ گرم
- روغن مایع یک دوم پیمانه
دستور پخت حلوا نارگیلی با پودر نارگیل
ابتدا شهد رو آماده میکنیم.
شکر و آب و گلاب رو بریزید داخل قابلمه بزارید رو حرارت تا شکر کاملا حل بشه اول جوش رو که زد پودر هل و زعفران رو اضافه کرده و از رو حرارت برمیداریم میزاریم کناری.
حالا بریم سراغ حلوا نارگیلی
ابتدا آرد و شیر خشک رو الک کنید داخل ماهی تابه بعد بهش کره و روغن مایع رو اضافه کنید و بزارید رو حرارت ملایم و مدام هم بزنید اولش خب کمی غلظت داره ولی به مرور که هم زده میشه و تفت میخوره رقیق تر میشه.
نکته ی مهمش اینه که مدام باید هم زده بشه چون شیرخشک حساسه زود میسوزه پس از کنارش تکون نخورید و با حوصله هم بزنید.
رنگش باید نسکافه ای بشه به رنگ دلخواهتون که رسید حالا پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و حدودا پنج تا شیش دقیقه همبزنید.
بعد نوبت اضافه کردن شهد هستش شهد رو طی دو مرحله اضافه کنید و هم بزنید رو حرارت ملایم تا حلوا جمع بشه.
تابه رو تکون بدید حالت گهواره ای تا حلوا لطیف و جمع بشه.
چون این حلوا خیلی لطیفه مثل بقیه حلواها نیازی نیست داغ داغ ماسوره خورده بشه پس عجله نکنید بزارید کمی از داغی بیوفته رو به سردی که رفت بریزید داخل قیف و ماسوره بزنید.
من از ماسوره 1m استفاده کردم و از ماسوره رزرت مینیاتوری استفاده کردم رزهای داخل ظرف خیلی کوچیکن.
نوش جان