حلوای هل و گردو تبریز یه حلوای خاض و خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه حلوا هل و گردو سنتی تبریز
- آرد قنادی ۶ لیوان
- روغن مایع ۱ لیوان
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر قند دو و نیم الی ۳ لیوان (من زیاد شیرین دوست ندارم اگه خواستین میتونین بیشتر بزنید ولی بیشتر از سه و نیم لیوان نباشه دلو میزنه)
- هل ۳ قاشق غذاخوری
- زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده یک و نیم لیوان
- پودر پسته برای تزئین
طرز تهیه حلوای هل و گردوی سنتی تبریز
اول آرد الک شده رو با حرارت ملایم ترجیحا تو یه تابه آلومینیوم یا مسی تفت میدیم حدود ۱ ساعت تا خامی آرد کاملا گرفته شه و تغییر رنگ نده.
بعد اینکه کاملا خامیش گرفته شد از رو گاز برمیداریم و الک میکنیم این مرحله آرد حتما باید الک بشه.
دوباره میزاریم رو گاز اول کره بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و تفت میدیم حدود ۵ دقیقه بعد اجازه میدیم حلوا یکم از حرارت بیوفته و پودر قند و هل و در صورت دلخواه کمی هم زنجبیل الک کرده و مخلوط میکنیم آخر سر هم گردوی خرد شده اضافه میکنیم.
من پودر گردو هم اضافه کردم و بعد کاملا مخلوط میکنیم تو یه ظرف لبه دار از پیرکس استفاده کنید حلوا رو منتقل کنید روشو با وردنه یا با دستتون صاف کنید و با قالب دلخواهتون کاتر بزنید یا میتونید حلوا کفگیری هم بزنید.
نکات مهم
- زیاد ورز ندین به روغن میوفته.
- میتونین پودر بادام هم اضافه کنید.
- حلوا تا گرمه کاتر بزنید.
- مدت زمان تفت دادن آرد به نوع و مقدار آرد بستگی داره.