حلوا داریم چه حلوایی! حلوای آرد گندم خوشمزه که همه چیش نرمال و اوکیه، من همیشه با آرد گندم درست می کنم اما با هر اردی میتونید درست کنید، شیرینی این حلوا هم به اندازه ست، برای ماسوره زدن هم خوبه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه حلوا آرد گندم

  • آرد گندم یا آرد سنگک دو لیوان
  • شکر دو لیوان
  • آب دو لیوان
  • گلاب یک چهارم لیوان
  • روغن مایع تا جایی بریزید که آردی خشک نباشه
  • زعفران به مقدار لازم (به دلخواه، من نریختم)
  • هل به میزان لازم

دستور پخت حلوا آرد گندم بدون زعفران با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه حلوا آرد گندم بدون زعفران

برای شربت اول آب و شکر و گلاب و (به دلخواه زعفرون) و هل رو مخلوط کنید و بزارید روی شعله کلایم تا شکر حل بشه و بعد زیرشو خاموش کنید، اصلا نیازی نیست که بجوشه و غلیظ بشه.

ابتدا آرد گندم رو الک کنید و روی شعله کم تفت بدید تا به رنگ قهوه ای روشن دربیاد و بوی خامیش گرفته بشه.

حواستون باشه آرد نسوزه وگرنه حلواتون تلخ میشه. هر چی آرد بیشتر تفت بخوره رنگ حلوا تیره تر میشه.

آرد رو که قشنگ تفت دادین دوباره الک کنید، تا وقتی روغن اضافه میکنید گلوله نشه.

حالا موقع اضافه کردن روغن هست، روغن کم کم اضافه کنید و آرد هم بزنید تا جایی که تمام آرد به روغن آغشته بشه و هیچ گلوله ای از آرد باقی نمونه، اگه روغن کم بریزید، حلواتون بعد پخت ترک میخوره و زیاد بریزید روغن پس میده و چرب میشه.

اگه رنگ حلواتون روشن بود میتونید یکم با همون روغن تفت بدین تا رنگش تیره تر بشه و بعد شربت یکباره اضافه کنید و هم بزنید مدام.

اولش یکم شل هست ولی چند دقیقه که هم بزنید قشنگ شربت به خورد آرد میره و حالت گهواره ای میگیره، این حلوا برای ماسوره زدن مناسب هست، شیرینیش به اندازه اس و دل نمیزنه.

اگه خواستین ماسوره بزنید یه پنج تا ده دقیقه که یکم از داغی افتاد که دستتون نسوزه داخل قیف بریزید و با ماسوره شکوفه ببنید، از قبف پارچه ای استفاده کنید بهتره چون پلاستیکی امکان داره که پاره بشه بر اثر گرما.

نوش جان