نان کاتمر سیواس ترکیه یک نون خوشمزه و متفاوت. به امتحانش می ارزه!

مواد لازم برای تهیه نان کاتمر سیواس ترکیه

  • 1 پیمانه کمی سرخالی شیر
  • از نصف پیمانه کمی کمتر آب
  • نصف پیمانه ماست
  • 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • 1 قاشق مرباخوری نمک
  • 4 پیمانه آرد (با کنترل بریزید)

برای چرب کردن خمیر:

  • 200 گرم کره
  • نصف پیمانه روغن مایع

برای داخل کاتمر:

  • پنیر صبحانه

برای روی کاتمر:

  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع

دستور پخت نان کاتمر سیواس ترکیه

طرز تهیه نان کاتمر سیواس ترکیه
برای خمیر شیر، آب، ماست، بکینگ پودر و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را با کنترل اضافه کنید و ورز دهید.

آرد به اندازه ای ریخته شود که خمیر کمی سفت شود. (دقت کنید خیلی سفت نشود) روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید.

خمیر استراحت کرده را به 8 چانه مساوی تقسیم کنید.

کره را آب کنید روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. چانه های خمیر را به اندازه بشقاب سرو باز کنید. مخلوط روغن را روی خمیر بمالید و از کناره ها تا کنید. و هر لایه که تا میکنید با روغن چرب کنید.

اولین چانه تا شده را کنار بذارید و چانه دوم را باز کنید و روغن بمالید و اولین چانه ای که تا کرده بودید را وسط این خمیر بذارید و مجدد تا کنید.

حتما هر لایه ای که تا میکنید روغن بزنید. تمام چانه ها را به این شکل دوتا دوتا تا کنید و داخل ظرفی بذارید.

روی خمیرها سلفون بکشید و 40 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس از یخچال بیرون آورده خمیر را باز کنید و به دو قسمت ببرید.

وسط خمیر پنیر بذارید و از دو طرف تا کنید. داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. زرده تخم مرغ و روغن مایع را هم بزنید و با فرچه روی خمیر بزنید. با چاقو روی خمیر خط بندازید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (به حرارت فر شما بستگی دارد حدود 30 تا 40 دقیقه)

5/5 - (1 امتیاز)