نان کاتمر سیواس ترکیه یک نون خوشمزه و متفاوت. به امتحانش می ارزه!
مواد لازم برای تهیه نان کاتمر سیواس ترکیه
- 1 پیمانه کمی سرخالی شیر
- از نصف پیمانه کمی کمتر آب
- نصف پیمانه ماست
- 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 4 پیمانه آرد (با کنترل بریزید)
برای چرب کردن خمیر:
- 200 گرم کره
- نصف پیمانه روغن مایع
برای داخل کاتمر:
- پنیر صبحانه
برای روی کاتمر:
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
دستور پخت نان کاتمر سیواس ترکیه
برای خمیر شیر، آب، ماست، بکینگ پودر و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را با کنترل اضافه کنید و ورز دهید.
آرد به اندازه ای ریخته شود که خمیر کمی سفت شود. (دقت کنید خیلی سفت نشود) روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید.
خمیر استراحت کرده را به 8 چانه مساوی تقسیم کنید.
کره را آب کنید روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. چانه های خمیر را به اندازه بشقاب سرو باز کنید. مخلوط روغن را روی خمیر بمالید و از کناره ها تا کنید. و هر لایه که تا میکنید با روغن چرب کنید.
اولین چانه تا شده را کنار بذارید و چانه دوم را باز کنید و روغن بمالید و اولین چانه ای که تا کرده بودید را وسط این خمیر بذارید و مجدد تا کنید.
حتما هر لایه ای که تا میکنید روغن بزنید. تمام چانه ها را به این شکل دوتا دوتا تا کنید و داخل ظرفی بذارید.
روی خمیرها سلفون بکشید و 40 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس از یخچال بیرون آورده خمیر را باز کنید و به دو قسمت ببرید.
وسط خمیر پنیر بذارید و از دو طرف تا کنید. داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. زرده تخم مرغ و روغن مایع را هم بزنید و با فرچه روی خمیر بزنید. با چاقو روی خمیر خط بندازید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (به حرارت فر شما بستگی دارد حدود 30 تا 40 دقیقه)