حلیم بادمجان اصفهانی با برنج درست میشه و با حلیم بادمجون معمولی تفاوت داره. اگه طعم بادمجان رو دوست دارید پیشنهاد می کنم که حتما این حلیم بادمجان اصفهان رو هم امتخان کنید.
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با برنج
- گوشت ۳۰۰ گرم
- برنج نیم دانه یک پیمانه
- بادمجان یک کیلو حدودا پنج شش عدد متوسط میشه
- پیاز و نعنا داغ به میزان لازم
دستور پخت حلیم بادمجان اصفهانی با برنج به روش اصلی
گوشت رو اول با پیاز تفت بدید و ادویه ها (فلفل سیاه و زردچوبه) رو اضافه کنید.
میتونید برنج رو با گوشت بزارید بپزه یا وقتی گوشت پخت برنج رو با آب گوشت جدا بزارید بپزه.
من برنج با گوشت ریختم داخل زودپز تا بپزه. بادمجون پوست گرفتم و سرخ کردم.
وقتی گوشت و برنج پخت. گوشت خارج کرده و بادمجان ها را با داخل برنج ها بریزید تا اونها هم له بشن. نیم ساعت کافیه برای نرم شدنشون.
تو این مدت گوشت با گوشکوب کف مال یا کف ساب کنید یعنی با گوشکوب بکشید روی گوشت تا کاملا له بشه.
سپس بقیه موادم کم کم اضافه کنید و با گوشتکوب بکوبید تا کشدار بشه (میتونید با گوشکوب برقی بزنید ولی با دست چیز دیگه ایه).
دوست داشتید نعنا و پیاز داغ همراه با کشک به حلیم اضافه کرده و بزارید روی حرارت کم تا جابیفته. برای اینکه رنگش رو به زردی بره میتونید زعفران غلیظ به حلیم اضافه کنید.
این حلیم مخصوص اصفهان هست و در سایر استانها هم حلیم های مخصوص وجود داره که با عدس یا لوبیا سفید پخته میشه.
حلیم اصفهان گردو نداره ولی بازم بنابر سلیقه دوست داشتید بریزید. ولی در حقیقت کشک بادمجون گردو داره.
اگه آب گوشت زیاد باشه امکان داره که حلیمتون یکم شل بشه. در قابلمه را باز بزارید تا آب اضافیش تبخیر بشه. همونطور که قبلا گفتم میشه گوشت جدا پخت و اول برنج تو آبش بریزید تا کامل له بشه و بعد بادمجون اضافه کنید تا اونم نرم بشه و راحت کوبیده بشه.
طرز تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت