گلت هلو خیلی خوشمزه و وسوسه انگیزه و مبداء اون کشور فرانسه هست. گلت با خمیر تردش و طعم طبیعی میوه ترکیبی بینظیری داره و اگه روش چند اسکوپ بستنی وانیلی هم بریزید دیگه فوق‌العاده میشه. اگه تو فصل هلوی تازه هستید، پیشنهاد میکنم حتما گلت هلو رو درست کنید.

در ادامه با دستور پخت گلت هلو مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه گلت هلو

مواد لازم برای خمیر

  • آرد سفید 160 گرم
  • شکر 6 گرم
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • کره سرد تکه تکه شده 90 گرم
  • تخم مرغ 40 گرم
  • آب یخ 10 گرم

مواد لازم برای مواد میانی

  • هلو 2 عدد (یا شلیل یا هر میوه دلخواه دیگه)
  • شکر 20 گرم
  • نمک یک پنس
  • نشاسته ذرت5 گرم
  • آب لیموترش 7 گرم
  • وانیل 2 گرم

آموزش روش تهیه گلت هلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه گلت هلو خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خمیر گلت

برای تهیه خمیر گلت ابتدا آرد، شکر، نمک و کره رو با غذاساز مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ خنک و آب یخ رو با هم مخلوط و به مایه فوق اضافه کنید و چند پالس بزنید تا خمیری بشه.

خمیر رو جمع کنید، داخل کیسه فریزر بذارید و با وردنه کمی بازش کنید و بذارید داخل یخچال به مدت دو ساعت بمونه و استراحت کنه.


طرز تهیه مواد داخل گلت

در این مرحله هلو‌ها رو برش بزنید. برش‌ها نه خیلی نازک باشه نه ضخیم. سپس هلوها رو داخل کاسه بریزید و تمام مواد ذکر شده رو بهش اضافه کنید و زیر و رو کنید تا برش‌ها هلو به مواد خوب آغشته بشه.

بعد از گذشت دو ساعت خمیر رو از یخچال خارج کنید. سطح کار رو آردپاشی کنید و با وردنه خمیر رو به شکل دایره باز کنید.

خمیر در زمان باز شد از لبه‌ها ترک میخوره، اما نگران نباشید چون که طبیعیه.

این ترک‌ها رو با کمک دست و با ماساژ دادن خمیر برطرفش کنید. سپس خمیر رو به روی کاغذ روغنی انتقال بدید و هلوها رو وسط خمیر بچینید.

سپس لبه‌های خمیر رو روی میوه برگردونید و با سفیده تخم مرغ رومال بزنید. پرک بادام و کمی شکر روی لبه خمیر بپاشید و بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه تا بپزه و طلایی بشه.

سپس گلت هلو رو از فر خارج کنید و تا هنوز داغ هست به دلخواه با برس روش عسل بمالید.

همچنین میتونید وقتی که هنوز داغه با چند اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید یا اینکه بذارید تو یخچال خنک شه و بعد نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن های تهیه گلت هلو خوشمزه و مجلسی

  • تمام مواد مورد استفاده برای خمیر باید کاملا سرد باشه.
  • اگه غذاساز ندارید در زمان اضافه کردن کره به آرد با نوک انگشت ورز بدید تا به صورت خرده نون دربیاد.
  • خمیر گلت رو نباید زیاد ورز بدید. چون که اگه زیاد ورز بدید، خمیر گرمای دستتون رو میگیره و دماش بالا میره و خمیر به روغن میفته و از کیفیت گلت کم میشه.