در این مطلب با طرز تهیه یه قرابیه نرم و خوشمزه اومدم خدمتتون. امیدوارم که درست کنید و ازش خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه قرابیه نرم شکلاتی ترکیه ای

  • کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • نمک یک پنس
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر گرم ۱ فنجان قهوه خوری کوچک
  • نسکافه ۱ قاشق مرباخوری
  • شیر ولرم ۱ لیوان
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۱ لیوان
  • بیکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
  • وانیل شکری یک بسته یا پودری کمی
  •  آرد ۲ لیوان و ۱ قاشق غذاخوری

نکته:سایز لیوان ۲۰۰ میلی لیتر است

مواد لازم برای تهیه برای گاناش

  • خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر
  • مخلوط شکلات شیری و تلخ ۱۸۰ گرم (منظور از شکلات شیری، شکلات سفید نیست)

آموزش دستور پخت قرابیه نرم شکلاتی ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه نرم شکلاتی ترکیه ای
برای شروع ابتدا کره نرم شده در دمای محیط رو به همراه شکر و نمک بوسیله همزن برقی میزنیم تا رنگ کره روشن بشه.

سپس تخم مرغ رو اضافه کرده هم میزنیم. یک فنجان شیر گرم رو با نسکافه مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.

بعد آبلیمو رو به یک لیوان شیر ولرم اضافه میکنیم تا شیر ببره (مثل وقتی که پنیر درست میکنیم).

سپس شیر بریده شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل الک کرده، همه رو با هم خوب مخلوط کرده و کم کم و تحت کنترل (قاشق به قاشق) به مواد اضافه کرده و با سرعت کم هم میزنیم.

وقتی که خمیر به قوام مناسب رسید، کمی غلیظ تر از مایه کیک، دیگه ترکیب آرد و کاکائو اضافه نکنید.

کاغذ روغنی رو کف سینی انداخته، میتونیم برای اینکه ثابت بمونه از مواد چهار گوشه سینی از پشت کاغذ کمی بزنیم تا کاغذ حرکت نکنه (میتونید خیلی کم کره هم بمالید، ولی خیلی باید کم باشه در حد نوک انگشت اشاره).

مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده ریخته، با فاصله از هم میچینیم .در پایان نوک انگشتمون رو با آب مرطوب کردن، خیلی کم روی خمیر شیرینی میزنیم تا از حالت تیزی خارج بشه.

سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵ الی ۷ دقیقه قرار میدیم تا بپزه (مدت زمان پخت بستگی به فر دارد).

دقت کنید این قرابیه حتما حتما باید نرم باشه پس حواستون به فر باشه چون اگر زیادی بپزه خشک و سفت میشه.

برای گاناش خامه رو کمی گرم کرده (مراقب باشید نجوشه)، شکلات رو به خامه گرم اضافه کرده هم میزنیم تا شکلات آب بشه و مواد یکدست شه.

سپس وقتی که گاناش خنک شد، داخل قیف کرده و در یخچال قرار میدیم تا کمی سفت بشه. در ادامه پشت قرابیه ها که از حرارت افتادن رو گاناش زده و یک قرابیه دیگه روی اون میذاریم. در پایان با پودر پسته و شکلات سفید تزیین میکنیم. نوش جان.

 

طرز تهیه قرابیه فندقی

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار

مواد لازم:
  • 250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • از 1 لیوان به اندازه حدود 2 سانت کمتر نشاسته ذرت (حدود 80 گرم، نشاسته گندم هم میشه)
  • 1 لیوان پودر قند (140 گرم)
  • نصف پاکت بکینگ‌پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • آرد (اندازه نکردم کم‌کم اضافه کنید خمیر نرمی که به دست نچسبد و قابل شکل دادن باشد درست کنید)

دستور برای آرد اندازه نگفته حدود 4 ، 5 لیوان در نظر بگیرید و حتما با کنترل بریزید.

برای داخل آن:
  • کره فندق
برای کناره‌های آن:
  • مغز فندق خرد شده

طرز تهیه:

کره، تخم مرغ، نشاسته، شکر، وانیل و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید. مقداری آرد هم بریزید و مواد را مخلوط کرده ورز دهید. (آرد را الک کنید)

بقیه آرد الک شده را کم کم و به اندزه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد وقتی خمیر به این حالت رسید و با دست قابل شکل دادن بود دیگه آرد نریزید.

اگر آردش زیاد شود خمیر به هیچ‌ وجه جمع نمی‌شود به همین دلیل کم‌کم اضافه کنید.

روی میز کمی آرد بپاشید خمیر را روی میز بذارید کمی آرد روی خمیر بپاشید و با وردنه باز کنید. با قالب گرد و یا دهانه استکان دایره‌های کوچکی از خمیر را جدا کرده داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

سینی را داخل یخچال بذارید(تا زمانی که فر گرم شود). فر را روی درجه 170 در حالت حرارت بالا/پایین روشن کنید تا خوب گرم شود. (اگر فر شما این حالت را ندارد فقط حرارت پایین فر را روشن کنید و چند دقیقه آخر پخت حرارت بالا را روشن کنید)

وقتی فر خوب گرم شد قرابیه‌ها را داخل فر گرم بفرستید وقتی رنگشان کمی تغییر کرد از فر خارج کنید.(زمان پخت حدود 20_25 دقیقه است)

قرابیه ها بعد از بیرون آوردن از فر نرم هستند و خرد میشوند صبر کنید وقتی قرابیه‌ها خنک شدند وسط آنها کره فندق بمالید شبیه ساندویچ آنها را ببندید. به کناره‌های آن هم کره فندق بمالید سپس به خرده‌های فندق آغشته کنید.

قرابیه‌های بی‌نظیر حاضر است. کنار آن یک فنجان قهوه یا چای می‌چسبد. نوش جان‌.


طرز تهیه قرابیه شکلاتی ترکیه

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار یا پیمانه قنادی

مواد لازم قرابیه شکلاتی ترکیه

  • 150 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان پودر قند (110 گرم)
  • 1 استکان روغن مایع (80 گرم)
  • 3 قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو
  • حدود 4 الی 4 و نیم لیوان آرد
  • 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • 1 پاکت وانیل شکری

طرز تهیه قرابیه شکلاتی ترکیه

کره نرم شده در دمای اتاق، تخم مرغ، روغن مایع، پودر قند، پودر کاکائو، بکینگ پودر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و ورز بدید. (مقدار پودر کاکائو را با توجه به رنگ آن میتوانید کم یا زیاد کنید)

آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را کم کم به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.

به خمیر هر شکلی دوست دارید بدید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله بچینید.

میتوانید به مقداری از خمیر کمی فندق خرد شده اضافه کنید و کمی ورز داده شکل بدید و قرابیه فندقی آماده کنید. قرابیه ها را داخل فر 170 از قبل گرم شده حالت فن دار بذارید و با کنترل بپزید.

(زمان پخت قرابیه حدود 15 تا 20 دقیقه است. قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت میشود نرمی قرابیه دلیل نپختن نیست دقت کنید زمان پخت زیاد نشود چون قرابیه سفت و خشک میشود.)

بعد از اینکه پخت صبر کنید تا خنک شود سپس میتوانید با شکلات آب شده و پسته یا هر با چیزی که دارید تزیین کنید و یا به شکل ساده سرو کنید.


طرز تهیه قرابیه نوتلایی

مواد لازم:

  • ۱۵۰ گرم کره یا مارگارین نرم شده در دمای اتاق
  • ۲۰ گرم پودر قند (۱ قاشق غذاخوری سرپر)
  • ۲۰ گرم پودر کافی میت (۳ قاشق مرباخوری سرپر)
  • ۱۰ گرم نشاسته ذرت (۱ قاشق مرباخوری)
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۲۲۵ الی ۲۵۰ گرم آرد (کنترل شده اضافه می کنیم)

مواد لازم تزیین:

  • ۱۵۰ گرم نوتلا (۱ قاشق غذاخوری سرپر)

طرز تهیه

۱. برای تهیه #قرابیه کره یا مارگارین خیلی نرم شده در دمای اتاق و پودر قند رو با لیسک یا همزن می زنیم.

۲. بعد نشاسته ذرت و کافی میت رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم.

۳. آرد الک شده رو کم کم و با کنترل به مواد اضافه می کنیم و باز با لیسک هم می زنیم در مرحله آخر ترافل شکلاتی رو برای تزیین بهش اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.

۴. در آخر خمیر رو با دستمون ورز داده و جمع می کنیم و بین دو کاغذ روغنی پهن می کنیم. دقت کنید زیاد نازک یا ضخیم نباشه. بعد با کاتر دایره ای یا دهانه لیوان برش می زنیم. توی سینی فر که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم می چینیم.

۵. وسط شیرینی ها رو اگر در دسترس دارین با پشت قاشق اسکوپ بستنی و یا با پشت قاشق چایخوری کمی گود می کنیم.

۶. توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه می پزیمشون. بعد قرابیه های نیم پز رو از فر خارج کرده و میذاریم کمی خنک بشن.

۷. بعد ۱ قاشق غذاخوری سرپر نوتلا رو توی کیسه ماسوره میریزیم و وسط شیرینی ها ماسوره می زنیم. دوباره توی فر ۱۳۰ درجه میذاریم تا ۱۵ دقیقه دیگه بپزن بعد از فر خارج کرده و اجازه میدیم خنک بشن و سرو می کنیم.