قنبر پلو شیرازی یه غذای ستنی و اصیله که همون طور از اسمش هم مشخصه، برای شهر شیرازه. قنبر پلو با گوشت قلقلی واقعا محشره و یه پلو مخلوط بسیاار بسیار خوشمزه‌ست که عطرش بینظیره و طعمش خاصه و همچنین می‌تونه یه پلو مخلوط رسمی و مجلسی باشه. امیدوارم این قنبر پلوی شیرازی اضل رو درست کنید و دوست داشته باشید. پیشنهاد می‌کنم یکبار هم شده امتحانش کنید.

سعی کنید با طعم و مزه ها آشتی کنید و مدام هی دور قیمه و قرمه و اینجور چیزا نچرخین. میدونین چقدر تنوع غذایی داریم چقد شهرهامون غذای متنوع و خوشمزه دارن که من اکثرا رو امتحان کردم و همه شون عالی بودن.


مواد لازم برای تهیه قنبر پلو شیرازی اصل

  • برنج ۳ پیمانه
  • پیاز  2 عدد
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • رب انار ۳ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور یا خرما 2 قاشق غذاخوری
  • کشمش پلویی نصف پیمانه
  • گردوی نگینی ریز خرد شده نصف پیمانه
  • نمک، فلفل،دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
  • آرد نخودچی1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده قلقلی

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی اصل با گوشت قلقلی مجلسی و خوشمزه

برای شروع ابتدا گوشت چرخ کرده رو بریزین داخل کاسه بعد یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی بریزید.

یک پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید.

سپس ادویه‌ها رو که شامل نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه هست رو اضافه کنید و خوب ورز بدید.

در ادامه کمی از مواد رو بردارید و داخل دست قلقلی و کوچیک درست کنید و بذارید داخل یخچال یه نیم ساعتی استراحت کنه.

یک پیاز رو پوست بگیرید و خلالی خرد کرده و داخل ماهی تابه سرخ کنید.

پیاز داغ آماده شده رو از تابه خارج کنید و بذارید کناری.

داخل همون روغن حالا قلقلی ها رو سرخ کنید و بعد پیاز داغ رو اضافه کنید. سپس گردوی ریز نگینی شده رو به همراه کشمش شسته و آب گرفته شده رو اضافه کنید.

رب انار و شیره‌ی انگور رو هم اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن و تفت بخورن. سپس تابه رو از روی حرارت بردارید و بذارید کنار.

در ادامه برنج خیس خورده رو آبکش کنید.

من برای تهدیگ از تهدیگ تهچین استفاده کردم. ماست، زعفران، تخم مرغ و دو سه قطره گلاب.

بعد یه مقدار برنج ریختم داخل قابلمه و یه کوچولو زعفران دادم رو برنج و بعد مخلوط گوشت قلقلی رو با همه مواد ریختم رو برنج.

همین جور لایه ها رو تکرار کردم تا انتهای کار.

بعد دمی گذاشتم و رفت برا دم کشیدن. بعد دم کشیدن همه مواد رو با برنج مخلوط کردم و داخل ظرف سرو کشیدم.

این غذا بینهایت خوشمزه‌ست. من از رب انار رقیق استفاده کردم.

برای تهیه قنبر پلوی شیرازی با هویج میتونید دو تا سه عدد هویج رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید وبا کمی کره و روغن تفت بدید و در زمان سرو برای تزیین روی قنبر پلو بریزید. نوش جونتون.

Rate this post