قرابیه مارمالادی رو حتما امتحان کنید. خیلی خیلی خوشمزه و متفاوته.

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی (پیمانه قنادی را یک سانت سرخالی پر کنید)


مواد لازم برای تهیه قرابیه مارمالادی (25 تا 30 عدد)

  • 125 گرم کره (سرد)
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نصف لیوان روغن مایع
  • 1 لیوان پودر قند
  • 1 لیوان نشاسته (ذرت یا گندم)
  • حدود 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • آرد به مقدار لازم (با توجه به نوع آرد و اندازه تخم مرغ نمیشه مقدار دقیق گفت طبق دستور و کم کم ریخته شود)
  • برای روی قرابیه هر نوع مارمالادی میشه استفاده کرد (یا شکلات آب شده هم میشه)

دستور پخت قرابیه مارمالادی

طرز تهیه قرابیه مارمالادی شیک و مجلسی و خوشمزه

برای شروع کره، روغن مایع، تخم مرغ، پودر قند، نشاسته و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

(با دست یا با لیسک) آرد را کم کم بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. مقدار بکینگ پودر زیاد نشود چون پف زیادی میکند و شکل قرابیه از بین می رود.

از خمیر تکه هایی در اندازه دلخواه بردارید و گرد کنید و داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. وسط خمیرها را با وسیله ای مشابه آنچه در فیلم می بینید گود کنید و در فر 170 درجه حرارت بالا و پایین حدود 20 تا 25 دقیقه طوریکه رنگ قرابیه سفید بماند بپزید.

اگر نیاز است درجه را روی 160 بذارید این بستگی به حرارت فر شما دارد. (زمان پخت قرابیه با توجه به حرارت فر میتواند کم یا زیاد شود اما دقت کنید که زمان پخت خیلی زیاد نشود قرابیه داخل فر نرم است و ممکن است فکر کنید قرابیه نپخته است اما بعد از خنک شدن سفت تر میشود، پس دقت کنید زمان پخت زیاد نشود که قرابیه سفت و خشک میشود.)

نکته: اگر فر شما حرارت بالا و پایین با هم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید.

بعد از پخت از فر بیرون آورید دست به قرابیه ها نزنید داخل سینی بماند و بلافاصله وسط قرابیه ها را با مارمالاد پر کنید و مجدد داخل فر 150 درجه بذارید و 5 دقیقه نگه دارید تا روی مارمالاد کمی خشک شود.

از داخل فر بیرون آورید و وقتی خنک شد شکلات آب شده به روش بنماری را داخل کیسه فریزر بریزید و نوک کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و روی قرابیه را با شکلات به شکل خطهای باریک تزیین کنید. بدون شکلات هم میتوانید سرو کنید. نوش جان

نکته: مقدار آرد زیاد نشود همین که خمیر نرمی شد و به دست نچسبید دیگه آرد نریزید اگر مقدار آرد زیاد شود خمیر موقع شکل دادن ترک میخورد.همچنین خمیری که کره دارد زیاد ورز ندهید ورز زیاد باعث ترک خوردن قرابیه میشود.