یه ترشی بادمجان کبابی فوری با گوجه که درست کردنش خیلی راحته. اگر طرفدار ترشی بادمجون باشی، بهت قول میدم عاشق این ترشی بادمجون کبابی میشی. ترکیب عطر بادمجون کباب شده با سیر غوغا میکنه. دو ساعته هم آماده میشه.
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان کبابی فوری با گوجه
- بادمجان ۵ عدد بزرگ
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- سرکه قرمز ۱ پیمانه
- سیر ۵ تا ۶ حبه
برای ادویه ترشی
- جعفری خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری
- نعنا خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری
- سیاهدانه ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۲ قاشق چایخوری
- دون فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی فوری با گوجه
ابتدا بامجون ها و گوجه ها رو روی آتیش کبابی کنید. برای این کار شعله پخش کن رو روی حرارت شعله اجاق بذارید و وقتی که داغ شد ابتدا باموجون ها و سپس گوجه ها رو روش بذارید و کبابی کنید. برای راحتتر کنده شدن پوست بادمجون کبابی، بادمجونا رو بعد از کباب شدن بزارید داخل یه ظرف و در ظرف رو ببندین. اجازه بدین نیم ساعت بمونه. بعدش پوستش راحت کنده میشه.
در ادامه بادمجون ها و گوجه ها رو ساطوری کنید و داخل یک ظرف بریزید. سیر رو رنده و اضافه کنید. سپس بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر سرکه رو هم اضافه کنید.
میزان نمک رو بنا به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنین.
من گوجهها رو درشت خرد کردم شما دوست داشتین ریزتر خرد کنین. البته میتونین کلاً گوجه رو حذف کنین. ولی با گوجه این ترشی خوشمزهتره.
این ترشی رو ۵ الی ۶ ساعت بعد میتونین میل کنین. اما بهتره اجازه بدین ۲۴ ساعت داخل یخچال بمونه تا بادمجون حسابی سرکه رو به خودش بکشه و ترشیتون جابیفته.
اگر حس کردین که ترشیتون کمی تند و تیزه، بهش یه کوچولو نبات اضافه کنین تا تیزی سرکه رو کمتر کنه.
این ترشی از لحاظ ظاهری خیلی شبیه نازخاتون شمالیهاست. اما از نظر ساختار متفاوته. نازخاتون گوجه نداره و با آبغوره و سبزیجات شمالی درست میشه.
پیشنهاد می کنم حتماً این ترشی بادمجون کبابی رو یکبار امتحان کنین. نوش جان