از خوشمزگی غوره مسما هر چی بگم کمه. مـا شمالی ها تابستونها که فصل غـوره میشه با این خـورشت زنـدگی میکنیم. درست کردنش خیلی آسونه. امیدوارم این غوره مسما شمالی رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مـــواد لازم برای تهیه غوره مسما گیلانی با مرغ و بادمجان
- مـرغ به انـدازه دلخواه
- هـویـج یک عدد
- فــلفل دلـمه یک عدد متوسط
- پــیاز دوعــدد بـزرگ
- غــوره یک لــیوان
- پــوره گــوجــه یک لــیوان
- بــادمــجا چــهار عــدد
- ســیر پنج حــبه
- دارچــین نــصف قاشق چای خوری
- زعـفران دو قاشق غذاخوری غلیظ
- نمک و فلفل بـه مــیزان لازم
- رب گـوجه یک قاشق غذاخوری
- آب مــرغ سـه الی چـهار لـیوان
دستور پخت غوره مسما گیلانی با مرغ و بادمجان
مــرغ هــمراه یک پیاز و هــویج و فـلفل دلــمه خــرد شــده و نـصف قاشق چای خوری زردچـوبــه و نمک بــزاریــد بــه مـدت بـیست دقــیقه نــیم پــز بــشه.
بــادمــجان پــوســت بــکنید و بــرش بــزنــید و اجــازه بــدیــد نــیم ســاعت داخــل آب نمک بـمونـه.
بــعد پـخت مـرغ آب شــو از صــافـی رد کنید کنار بــزاریــد مــرغ خــوب ســرخ کنید.
بــادمــجون داخــل صــافی بــریــزید آبـش بــره خــشک کنید سـرخ کنید کنار بزارید.
یک عـدد پــیاز بـزرگ نـگینی خـرد کنید و با روغن و زردچـوبـه تـفت بـدیـد طلایی و سبک بشه سیر رنـده زده رو اضـافه کنید چـند دقیقه تـفت بدید.
یک لیوان پـوره گـوجه رو اضافه کنید پنج دقیقه تفت بدید اب گوجه گرفته بشه.
بعد رب و دارچین نمک و فلفل و زعـفران اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید رنگ رب باز بشه.
بعد سه الی چهار لیوان اب مرغ اضافه کنید.
جوش اومد مرغ های سرخ شده داخلش بزارید نیم ساعت زمان بدید تا سس به خـورد مرغ بـره.
بـعد دو عـدد گـوجه رو ببرید داخلش بزارید بیست دقیقه زمان بدید بعد یک لیوان غـوره رو بـریزید یک ربع زمان بدید غوره پـخته بشه.
در پـایان بادمجانهای سرخ شده رو داخل تـابه بزارید ده دقـیقه زمـان بـدیـد بـعد خـامـوش کنید بـعد نـوش جـان کنید.