فتوچینی با مرغ و قارچ یه غذای خوشمزه و پرطرفدار. یه غذای متفاوت از خانواده پاستا که من با مرغ و سبزیجات درستش کردم و نتیجه عالی شد و به همین دلیل هم روش پختش رو براتون آماده کردم. این شما و این هم فتوچینی با مرغ و قارچ خوشمزه!


مواد لازم برای تهیه فتوچینی با مرغ و قارچ

  • ماکارونی فتو چینی۲۵۰گرم (نصف یک بسته پانصد گرمی)
  • فلفل دلمه رنگی نگینی شده ۲/۳ پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
  • سیر خورد و نگینی شده ۲ حبه
  • جعفری تازه خورد شده ۱/۲ پیمانه
  • قارچ اسلایس شده ۲/۳ پیمانه
  • هویج خلالی شده ۱/۲ پیمانه
  • آب مرغ تقریبا ۱ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان لابه لای پاستا هنگام سرو ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمزو زرد چوبه به میزان لازم
  • سینه مرغ خرد شده مکعبی ۲۰۰ گرم

دستور پخت فتوچینی با مرغ و قارچ و سبزیجات مرحله به مرحله

طرز تهیه فتوچینی با مرغ و قارچ

۱. ابتدا فلفل دلمه، هویج و قارچ را جداگانه در روغن تفت داده تا نرم و پخته شوند. فقط حواستون باشه زمانی که از روغن خارج میکنید حسابی روغن آن ها کشیده شود.

۲. پیاز و سیرهای خورد و نگینی شده را در روغن تفت داده تا نرم و سبک شود، سپس سینه مرغ خورد شده را به تابه اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ ها حسابی مغز پخت شوند.

۳. سپس ادویجات و نمک و را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

۴. فلفل دلمه و هویج و قارچ پخته شده را به تابه مرغ ها اضافه و نهایتا جعفری خورد شده را اضافه کنید.

۵. در تابه را گذاشته زیر شعله را کم و اجازه دهید تا با دمای پایین مواد حسابی به خورد هم رفته و پخته شود‌. (حدودا ده دقیقه).

۶. در همین فاصله ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت بیست دقیقه پخته و آبکش کنید.

۷. آب مرغ و شیر را در ظرفی با سس مایونز و خامه حسابی مخلوط و به مایه حاضر شده در تابه منتقل کنید. اجازه دهید مواد جوش ریز بزند.

۸. ماکارونی های آبکش شده را به تابه اضافه و حسابی با مایه مخلوط در آخر پنیر پارمسان را اضافه و هم بزنید.

۹. زیر شعله را خاموش،پاستای حاضر شده را در ظرف سرو ریخته و هنگام ریختن در حد دو تا سه قاشق پنیر پارمسان لابه لای پاستاها بریزید.

نکات مهم پخت فتوچینی با مرغ و قارچ

  • حواستون باشه که این غذا حتما باید گرم سرو شود.
  • مقدار تندی یا مقدار خامه و پنیر آن را نیز می توانید بنا به ذائقه تان بیشتر کنید. من چون نمی خواستم زیاد چرب بشه همین مقدار برایم کفایت میکرد.

نوش جان