فسنجون رو به روش‌هاس مختلفی میشه درست کرد، اما یه روشی که کمتر استفاده میشه، تهیه خورشت فسنجون با چهار مغز هست که خیلی هم خوشمزه میشه.

پیشنهاد می‌کنم این فسنجون چهار مغز متفاوت رو اگه درست نکردید یک بار امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه تهیه خورشت فسنجون با چهار مغز

  • مخلوط مغز پسته، بادام، فندوق و گردو آسیاب شده یک لیوان پر
  • سینه مرغ دو عدد (یا هر قسمت دیگه مرغ)
  • پياز متوسط دو عدد
  • نمك به ميزان لازم
  • زردچوبه به ميزان لازم
  • فلفل به ميزان لازم
  • دارچين به ميزان لازم
  • رب انار دو قاشق غذاخورى
  • رب گوجه‌فرنگی نصف قاشق غذاخورى
  • شكر  يك تا دو قاشق غذاخورى (بسته به ذائقه تون)

طرز تهیه خورشت فسنجان چهار مغز

طرز تهیه فسنجان با چهار مغز
برای شروع ابتدا پياز ها رو پوست بگیرید و رنده کنید و در کمی روغن تفت بدید.

سپس نمك، فلفل و زردچوبه و دارچين رو به پياز اضافه کنید.

در ادامه مغزها رو داخل آسياب يا چرخ گوشت می‌ریزیم و چرخ مى كنيم یا میکس می‌کنیم و به پياز تفت داده شده اضافه مى كنيم و کمی تفت میدیم.

بعد دو پيمانه آب سرد رو به مواد اضافه مى كنيم وقتی به جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم تا ریز بجوشه و جا بیوفته.

در يك ساعت پايانى پخت رب گوجه‌فرنگی، رب انار و شكر رو اضافه مى كنيم، بسته به ذائقه تون مى تونيد طعم خورشت شيرين يا ترش يا ملس كنيد.

تکه‌های مرغ رو برش دادم و با نمک و زردچوبه مزه دار کردم.

سپس تفت دادمو دو قاشق غذاخوری پیاز تفت داده شده همراه یک لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه و در نیم ساعت آخر که خورشت کاملا جا افتاده بود، خورشت را روی مرغ ریختم تا مرغ حسابی مزه دار بشه.

سپس مقداری زعفران در آخر پخت به خورشت اضافه کردم. در هنگام پخت این خورشت فسنجون حتما حرارت ملايم باشه، به جای مرغ می‌تونید از گوشت چرخ کرده قلقلی هم استفاده کنید.

فسنجون چهار مغز فوق العاده خوشمزه است، حتما درستش کنید، نوش جان.