کوکوی کلم بروکلی یه کوکوی سالم و خوشمزه و رژیمیه که خواص زیادی هم داره و سرشار از آهن و براي كم خوني عاليه.

حتی اگه كلم بروكلي دوست نداشته باشید، بازم عاشق این کوکو ميشید. طعمش بي‌نظيره مخصوصا با خيارشور و گوجه فرنگی.


مواد لازم برای تهیه کوکوی کلم بروکلی رژیمی بدون سیب زمینی

  • كلم بروكلي ٣٠٠ گرم
  • تخم مرغ  ٣ تا ٤ عدد
  • گردوي ريز خرد شده  ٣ قاشق غذاخوري (به دلخواه)
  • پياز سرخ شده بدون روغن ٣ قاشق غذاخوري
  • پياز رنده شده ١ عدد
  • آرد گندم ١ قاشق غذاخوري
  • نمك 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سياه نيمكوب 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن حيواني يا روغن مخصوص سرخ كردني ٢ قاشق غذاخوري

آموزش دستور پخت کوکوی کلم بروکلی رژیمی بدون سیب زمینی

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی بدون سیب زمینی رژیمی و خوشمزه
برای شروع ابتدا كلم بروكلي رو خوب شسته و با مقدار خيلي كم آب پخته و بذاريد آبش تقريبا تموم بشه.

سپس کلم بروکلی پخته شده رو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب ميكس كنيد يا با گوشت‌كوب برقي له كنيد تا پوره و یکدست بشه.

برای آماده کردن مایه کوکو، کلم بروکلی پوره شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و بهش گردوی خرد شده و پياز سرخ شده و پياز خام رنده شده و نمك و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ رو اضافه كنيد.

اول سه تا تخم‌مرغ اضافه کنید و اگه کم بود و مایه کوکو به غلظت مناسب نرسید چهارمی رو هم اضافه کنید.

برای سرخ کردن کوکو كف تابه رژيمي رو با كمي روغن چرب كنيد يا برای درست کردن کوکو با فر داخل قالب مورد نظرتون به اندازه يک قاشق مرباخوري روغن بریزید و کف و دیواره‌های قالب رو چرب کنید.

وقتی تابه داغ شد، مواد رو داخل تاه بريزيد و با پشت قاشق روش رو صاف کنید و درب تابه رو بذاريد تا با حرارت كم خوب سرخ بشه.

بعد از گذشت حدود 15 دقیقه، وقتی که رنگ کناره‌های کوکو تغییر کرد، کوکو رو برگردونید، ولي ديگه درب تابه رو نذاريد (فوت كوزه گري تمام كوكوهاي قالبي)  و حدود 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا کوکو آماده بشه.

سعی کنید قطر کوکو بروکلی از 2 سانتي‌متر بیشتر نشه. نه خيلي نازک باشه و نه خيلي ضخیم‌.

بعد کوکو رو برش بزنید و در کنار گوجه و خیار شور با هر نونی که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.

برای درست کردن کوکو داخل فر، قالب کوکو رو داخل طبقه وسط فر بذارید و با دمای 180 درجه سانتی‌گراد حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید تا کوکو بپزه و آماده بشه. زمان پخت به فر بستگی داره و کمی متفاوته.

Rate this post