تو این مطلب میخوام فرنی با نشاسته ذرت و آرد برنج با سه رنگ و سه سوته درست کنم براتون. یه دسر خوشمزه و پر طرفدار توی سه طعم مختلف که برای ماه رمضان هم عالیه.


مواد لازم برای تهیه فرنی با نشاسته ذرت و آرد برنج برای دو نفر

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت یک و نیم قاشق غذاخوری
  • گلاب ۳ قاشق غذاخوری یا بجاش کمی وانیل یا پودر هل
  • خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری (قابل حذفه اما هم خوش طعم تر میشه هم روی فرنی وقتی سرد شه ترک نمیخوره)
  • زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه
  • پودر کاکائو ۱ قاشق مرباخوری به دلخواه
  • کمی شکلات تخته ای یا سکه ای به دلخواه

برای نفرات بیشتر نسبت ها رو به یک اندازه زیاد کنید.


آموزش دستور پخت فرنی با نشاسته ذرت و آرد برنج

طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت و آرد برنج
برای شروع ابتدا شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد برنج رو اول با هم مخلوط کنین تا تقریبا یکدست شه.

بعد روی حرارت ملایم بذارین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه، بعد بهش گلاب و خامه اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شه و از روی حرارت بردارین.

به دلخواه به سه قسمت تقسیم کنید و به یکیش زعفران و به یکیش پودر کاکائو و به دلخواه شکلات اضافه کنید و به قسمت هم ساده بمونه.

اگه خواستید پودر کاکائو کاملا یکدست بشه و اصلا دیده نشه، اول پودر کاکائو رو با کمی آب رقیق کنید بعد به #فرنی اضافه کنید.

لایه لایه دسر رو داخل ظرف سرو بریزین.

میتونین گرم سرو کنین یا بذارین تو یخچال خنک شه بعد میل کنین.

نوش جان


طرز تهیه فرنی برای گلو درد

این فرنی رو هر موقع گلو درد داریم واسه صبحانه آماده میکنم.

بدون شکر درست میکنم و با عسل میخوریم. من برای تزیین کمی گردو ریختم ولی اگه برای گلو درد درست میکنین گردو رو حذف کنین و اینکه اگه به عنوان دسر درست میکنین به ازای هر لیوان شیر‌ دو قاشق هم شکر بریزین و بذارین خنک بشه و نوش جان کنین.

فرنی برای گلو درد

به ازای‌ هر لیوان شیر‌ یک قاشق غذاخوری نشاسته گندم رو با کمی آب سرد باز میکنیم و وقتی شیر کمی گرم شد بهش اضافه میکنیم روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد داخل ظرف هامون میکشیم و روش دارچین و عسل میریزیم و گرم سرو میکنیم.