اسنک کالباس بدون ساندویچ میکیر که به اسنک برزیلی هم معروفه، یه اسنک فوقالعاده خوشمزه و راحته که با نون تست درست میشه و تو ماهیتابه در روغن سرخ میشه و نیازی به دستگاه ساندویچ ساز یا فر نداره.
بچهها خیلی خیلی این اسنک رو دوست دارند و همچنین این اسنک برای دروهمیهای دوستانه و جشن تولدهای کوچیک انتخاب خیلی خوبیه.
در ادامه با دستور پخت اسنک کالباس بدون ساندویچ میکر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه اسنک کالباس بدون ساندویچ ساز در ماهیتابه
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر 4 قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری 1 لیوان
- نان تست تازه 2 بسته
- ژامبون 10 ورق
- پنیر گودا ورقهای 10 عدد
- سس خردل 3 قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه حدود 10 عدد اسنک کالباس برزیلی میتونید درست کنید.
طرز تهیه اسنک کالباس بدون ساندویچ میکر در ماهیتابه
مرحله اول، مخلوط کردن شیر و تخممرغ
برای شروع ابتدا تخممرغها رو داخل یک کاشه بشکنید. شیر و کمی نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه و سپس بذارید کنار.
پودر سوخاری رو هم داخل یک کاسه بشقاب یا کاسه بریزید و بذارید کنار.
مرحله دوم، برش زدن کنارههای نون تست
کنارههای نون تست رو با چاقو برش بزنید. سپس با وردنه نون تست رو صاف کنید تا منسجم بشه. همه نون تستها رو به همین روش صاف کنید.
دقت کنید که برای اینکار نون تست باید تازه باشه وگرنه صاف نمیشه.
مرحله سوم، آماده کردن اسنک
یک نون تست صاف شده رو بردارید. روش سس خردل بمالید و با قاشق سس رو روی نون پخش کنید. دقت کنید تا کنارههای نون سسی نشه. سپس روی سس مقداری آویشن بپاشید.
بعد از پاشیدن آویشن، یک ورق کالباس و یک ورق پنیر گودا بذارید. دقت کنید که کالباس و پنیر رو به اندازهای برش بزنید که کنارههای نون تست خالی بمونه.
سپس یک نون تست دیگه روی پنیر بذارید و با یک چنگال کنارههای نون تست رویی و زیری رو به هم فشرده کنید و بچسبونید.
مرحله چهارم، غلتوندن اسنک تو تخممرغ و پودر سوخاری
اسنکها رو ابتدا داخل تخممرغ زده شده بزنید.
سپس اسنک رو داخل پودر سوخاری بغلتونید و با دست خیلی کم فشار بدید تا پودر سوخاری خوب به اسنک بچسبه.
مرحله پنجم، سرخ کردن اسنکها
داخل یک تابه گود یا قابلمه روغن بریزید تا داغ بشه. مقدار روغن باید به اندازهای باشه که اسنکها داخل روغن به صورت شناور سرخ بشه.
وقتی که روغن داغ شد، اسنکها رو یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.
دقت کنید که حرارت شعله باید ملایم باشه. در زمان سرخ شدن با یک قاشق به طور مرتب روغن داغ رو روی اسنک بریزید و حرکتش بدید تا اسنک پف کنه.
روی حرارت ملایم زمان بدید تا دو طرف اسنک خوب سرخ و سوخاری بشه. سپس از روغن خارج کنید و داخل دستمال مخصوص یا صافی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و سپس نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه اسنک کالباس بدون ساندویچ ساز
- دقت کنید که نون تست حتما تازه باشه چون اگه تازه نباشه با وردنه نمیشه صافش کرد و پودر میشه.
- به دلخواه میتونید به جای یک ورق ژامبون و پنیر، مقدار بیشتری ژامبون و پنیر بذارید.
- به دلخواه میتونید قارچ ورقه شده نازک تفت داده شده و پنیر پیتزا هم بریزید، فقط لبهها رو خوب به هم بچسبونید که در زمان سرخ کردن اسنک باز نشه.
- زمانی که اسنک رو داخل تخممرغ میزنید، باید این کار رو سریع انجام بدید و اسنک رو داخل تخممرغ نگه ندارید چون خمیر میشه.
- به دلخواه میتونید از پودر سوخاری پانکو یا پودر سوخاری ساده سفید استفاده کنید.
- میتونید اسنکها رو آماده کنید و سرخ نکنید و داخل فریزر نگهداری کنید و هر وقت دوست داشتید سرخ کنید.