چیز کیک دولسه دلچه. من چیز کیک دولسه دلچه رو با چندتا روش درست کردم که ایشون خوشمزه ترینش هست! حالا چی لازم داریم برای این خوشمزه؟
اگه مثل من با پایه کیک بخواین که نیاز دارید به کیک اسفنجی ولی اگه با کراست بیسکوییتی بخواین من اینجوری درست میکنم.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک دلسه دلچه با پایه بیسکویت
- بیسکوییت پتی پور شکلاتی (من از بیسکوییت شکلاتی کرم دار Eti ترک هستش استفاده میکنم خیلی بهتر میشه) سه بسته معادل ۲۵۰ گرم
- بادام درختی خام ۵۰ گرم
- کره ۱۰۰گرم
مواد میانی چیز کیک
- پنیر ماسکار پونه (که اگه در دسترس تون نبود میتونید از پنیر لبنه یا ویلی هم استفاده کنید) ۲۵۰ گرم
- خامه قنادی فرم گرفته یک پیمانه
- شیر عسلی الفجر برای سس دولسه دلچه ۳۶۵گرم
- آب سرد یک چهارم پیمانه
- پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری سر پر
- پودر ژله هر طعمی که دوست دارین یک بسته
- میوه هم هر میوه ای میتونه باشه
روش تهیه چیز کیک دلسه دلچه با پایه بیسکویت
برای درست کردن پایه ی این چیز کیک باید بیسکوییت هارو خوب پودر کنید بعد بادوم درختی هارو هم کامل با دستگاه پودر کنید حالا کره که از قبل بیرون گذاشتیم تا به دمای محیط برسه روروی بخار کتری ذوب میکنیم و بهش اضافه میکنیم خوب با دست ورز میدیم تا شکل خمیری به خودش بگیره حالا کف قالبتون رو یک کیسه فریزرپهن کنید. بریزید کف قالب.
خوب برای درست کردن مواد پنیری وسط اول پنیر ماسکارپونه رو تو ظرفی بریزید و با همزن در حد سه چهار دقیقه بزنید تا یکدست بشه.
حالا خامه قنادی فرم گرفته رو بهش اضافه کرده و هم زده.
بعد آب سرد رو بریزین داخل کاسه و پودر ژلاتین رو بریزین روش و بزارین رو بخارکتری به روش بن ماری تا حل و شفاف بشه.
ژلاتین رو به پنیر اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با همزن هم بزنید تا فقط مخلوط بشن. بعد این مواد رو بریزید روی پایه بیسکوییت و بره تو یخچال ۴ تا ۵ ساعت استراحت کنه.
حالا از هر میوه ای که میخواین استفاده کنید روش بچینید.
بعد یک بسته ژله رو هم درست کنید با یک لیوان آب جوش ونصف لیوان آب سرد خوب سرد که شد بریزید روی این مواد و بزارید تا ۲ ساعت ببنده.
حالا این چیز کیک خوشمزه آماده ست.
حتما از قالب کمربندی استفاده کنید که خوشگل تر میشه و اگه نداشتین هر قالب گرد مربع یا مستطیل هم میشه منتهی باید سلفون بندازین که بتونید بکشید بیرون.
هم میشه با پایه بیسکوییت درست کرد هم با پایه کیک اسفنجی ساده یا شکلاتی.
نوش جان